מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאיריס17/02/2008
אני בת 45 עם הריון יקר של תאומים לאחר טיפולים. אמנם יש לי בן בבית בן 11 אבל דווקא משום כך אני חרידה ממה שעלולי לקרות לי בזמן הלידה. משום מה עולים לי בראש כל התסריטים הכי גרועים של דימומים, זיהומים , תסחיפים שאי אפשר למנוע וכול' ושאני לא אצא מזה בחיים. אני חרידה בעיקר על הבן שלי שכבא איבד את אח שלו ואני פוחדת שישאר בלעדי. מפתיע אותי שפחות אני חוששת לתאומים בבטני.
זה נכון שגם זה עובר לי בראש אבל מכיון שכבר עברתי סבל של מוות של ילד (וכל חיי הם בצער הזה) נראה לי שאוכל לעמוד גם בטראומה הזו. אבל בני שנשאר הוא בבת עיני ואני חרידה לו ולי שלא יקרה לנו כלום. לקחת כדורים אני לא יכולה כעת אבל מה כדאי לעשות כדי לא להישאב לחרדה הזו מהלידה המתקרבת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון יקר
ד``ר נועה ברק19/02/2008שלום איריס
עניתי לך לפני יומיים אך התגובה נעלמה ולכן אני עונה שוב.
החרדה שלך מובנת . כפי שציינת זהו הריון יקר וכבר חוית אובדן כואב בעבר.
את ממוקדת כרגע בתסריטים המפחידים אבל יש אפשרות עם אחוזים מצוינים שהכל יהיה בסדר.
אני ממליצה בחום שתפני לטיפול. טיפול קוגניטיבי התנהגותי יכול לעזור לך לשלוט במחשבות המפחידות ולשנות תסריט.
היפנוזה יכולה להתאים כאן- תוכלי ללמוד להרגיע את עצמך. ביופידבק שהיא שיטה לשליטה עצמית יכולה גם להועיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)