לידה מתקרבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מתקרבת
    הה
    27/06/2012

היי, אני מקווה שזה המקום הנכון לשתף את חששותיי, להרגיש הזדהות עם אחרים ואפילו לקבל עידוד או עזרה ממנהלי הפורום..
    אני בחורה בת 19, הריון ראשון, מתחילה בעזרת השם שבוע 36 בעוד כמה ימים.
    מאז שנכנסתי לגיל ההתבגרות היו לי בעיות עם המחזור, הוא היה מגיע פעם בכמה חודשים עם לא חצי שנה וכשהוא היה מגיע הייתי עוברת כאבי תופת, לפעמים הייתי מוצאת את עצמי נופלת על הרצפה ולא מצליחה לקום, על סף עילפון.
    עברתי עשרות בדיקות אבל הגורם לבעיה לא נמצא וההמלצה היחידה שקיבלתי היא להתחיל לקחת גלולות נגד הריון שיסדרו את המחזור. אני לא אכנס לפרטים אבל בגלל נסיבות אישיות סירבתי.

היום אני מוצאת את עצמי מוכנה ומתרגשת לקראת הלידה, עברתי קורס הכנה ללידה עם בעלי שנתן לי עוד יותר ביטחון למה שיבוא ולפעמים כבר קשה לי לחכות אבל כידוע לכם בשבועות האלה מתחילות ההתכווצויות המפורסמות וכאבי המחזור שמבשרים על ההכנות של הרחם ללידה, בהתחלה התרגשתי אבל עם הזמן שעובר זה מתחזק, ובימים האחרונים בכל פעם שיש לי התכווצות אני נשברת וחושבת שעשיתי טעות נוראית ואני לא אעבור את הלידה בשלום.

מאז תחילת ההיריון הדבר שהיה הכי חשוב לי זה לעבור את הלידה בלי משככי כאבים, בדרך הטבעית ביותר, אני רוצה את זה יותר מכל דבר אחר ואני מרגישה שאני מסוגלת אבל כל התכווצות כזאת שוברת אותי ואני מבלה שעות של בכי במחשבה על כך שזה כלל לא נכון ואני לא אצליח להתמודד עם שום דבר.

מה עלי לעשות? איך אפשר להרגיע את עצמי ולא להיכנס למשבר נפשי לקראת הלידה? אני מדוכאת כבר כמה ימים מאז ההתכווצות האחרונה שהייתה חזקה מתמיד ולא יודעת מה לעשות.

אני מצטערת שההודעה שלי ארוכה כל כך אבל אני לגמרי מיואשת, יש עוד משהו שהייתי רוצה לספר לכם וזה אולי יהיה קצת מגעיל אבל אין לי מישהו אחר לדבר אתו על הבעיה הזאת, הרופא שלי נפנף אותי ואמר שיהיה מה שיהיה ובעלי חושב שזה כלל לא נורא, אבל כשאני לחוצה או בזמנו כשהייתי מקבלת מחזור זה היה גורם לי לשלשולים חזקים, אני מפחדת שהתופעה הזאת תחזור במועד הלידה ולא אדע איך להתמודד אתה, אני חייבת לציין שמה שגרם לי לחשוב עליה זה ההתכווצויות הקטנות ששולחות אותי לשרותים בכל פעם.
    ההורים של בעלי מתעקשים שבבוא הזמן נסע אתם לבית החולים ולא נעז לקחת אמבולנס, אבל מה יהיה עם אתקל בבעיה הזאת? איני רוצה להסביר להם והם פשוט רבים איתנו בנושא!

תודה לכל מי שהיה לו הכוח לקרוא את הודעתי ועוד יותר תודה למי שיענה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה מתקרבת

הוספת תגובה

• לידה מתקרבת - תגובה

ד``ר נועה ברק
    28/06/2012

שלום לך
    את מתארת סבל רב בעבר, זהו הריונך הראשון,והחרדה שלך מובנת.
    אני ממליצה מאוד שתנסי היפנוזה ללידה. התהליך יכול לעזור לך לשלוט בכאב וגם בסוגרים ועשוי לתת לך תחושת בטחון .
    מכיוון שאת בסוף ההריון כדאי להזדרז.
    אפשרות נוספת העומדת בפניך היא לפנות לפסיכולוג רפואי המתמחה בקשיים כאלו- בבתי החולים יש פסיכולוגים רפואיים שהם חלק מהצוות הרפואי.
    לגבי הורי בעלך, ממליצה שתחשבי על עצמך מה יקל עליך ותפעלי בהתאם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפונזה ורופאים

קים
    28/06/2012

הייתי מחפשת פתרונות כגון אלה בשמחה אבל הבעיה היא שאני מעיר קטנה שנמצאת ליד באר שבע שאפילו לרופא משפחה בקופת חולים מכובדת צריך להירשם פה שבועיים מראש, ולא יעזור כמה תתכנני ותסבירי להם שאת בהריון הם יגידו לך שתאלצי לחכות ובמידה וזה דחוף תיסעי לקופת החולים שלהם בבאר שבע או לבית חולים בבאר שבע.
    כרגע בגלל החודשים המתקדמים אני בקושי יוצאת מהבית, יש לי כאבי גב מאד חזקים ושלא לדבר על נסיעה של כשעה עד לבאר שבע, שמה גם אני מבינה שלא היפנוזה ולא פסיכולוגים לא יסתפקו בפגישה אחת.
    היפנוזה גם נשמע לי כמו תהליך יקר שלא אוכל להרשות לעצמי, פסיכולוגים לא יסתפקו בפגישה אחת וגם הם גובים לא קצת כסף.
    אז לאן נותר לי לפנות לעזרה עם לא לפורום ולקוות למצוא כאן עצה או לפחות מישהי שתזדהה עם פחדיי?
    תודה בכל זאת על תשובתך, אני מניחה שבכל זאת לא אוכל לקבל עזרה בפורום וכנראה ולא יהיו לך עוד הצעות על איפה כן אוכל לקבל אותה, אז נשאר רק לקוות לטוב ולקבל את מה שיהיה, למרות שזה גורר אותי כרגע לחרדות ודכאונות רבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפונזה ורופאים - תגובה

ד``ר נועה ברק
    28/06/2012

שלום קים
    ראשית טיפול בבית חולים אצל פסיכולוג רפואי אינו כרוך בתשלום. וטיפול בהיפנוזה הוא כלי טיפולי של פסיכולוגים רפואיים רבים. אני מבינה שקשה לך להתנייד . לצערי איני יודעת על אפשרות לקבוצת תמיכה ברשת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו