מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר? חרדותכרמל2906/07/2012
היי,
אני בהריון שני. הריון ראשון הסתיים בשבוע 18. מפחדת מאוד- לאורך כל התקופה מאז היוודע לי שאני בהריון (נוכחי בעזרת טיפול פוריות IUI וזריקות) אני בחרדות, סיוטים ופחדים שמקשים עליי להמשיך בחיים. את ההריון הראשון הפסקנו כי הייתה בעיה עם כליה. אני מאוד חוששת וכעת הבדיקות סקר והסקירה המוקדמת יצאו תקינות תודה לאל. אני בהתלבטות ויש לי בדיוק 4 ימים להחליט אם אני מגיעה לבדיקת מי שפיר- אני כרגע בשבוע 19. אין מי שיעזור לי להחליט- הרופאים לא נוקטים עמדה...
אני חייבת עזרה אשמח אם מישהו מכם יוכל לייעץ לי או לעזור לי לפחות... גם אם לא כאן בקליניקה או משהו כזה...
תודה סופ"ש נעים,
ממתינה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר? חרדות - תגובה
ד``ר נועה ברק08/07/2012שלום כרמל
אשמח ליעץ לך אך יש בפנייתך מעט פרטים
ממליצה שתפני לייעוץ מקצועי- יש שיקולים לכאן ולכאן אבל צריך להכיר אותך קצת ולדעת עוד פרטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ברק
שירה2808/07/2012אני מנסה להשיג אותך בקליניקה. זה מאוד דחוף ואני צריכה עזרה עוד השבוע.
חסריפ פרטים אכן אבל קצת קשה להעביר הכל כאן ולכן שאלתי אם יש אפשרות בקליניקה שלך.
בברכה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)