נמאס לי ,אני משתגעת....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי ,אני משתגעת....
    ס.
    25/08/2012

לא רוצה לחלום יותר, אני כל יום מתעוררת עם מליוני חלומות שאני נזכרת בהם רובם סיוטים אני כל הזמן בוכה ובדכאון מהמצב הזה הרבה פעמים מופיע לי אנשים שאני מכירה כמו קרובי משפחה , חברים בחלום ואז הם מופיעים ביום לאחר מכן או שמתקשרים או שאני פוגשת אותם וזה מפחיד אותי אם בכלל זה מתגשם מה עם הסיוטים שאני חולמת ?!!!! האם זה בגלל שאנשים הם חיים סביבי ואני כמעט בקשר איתם תמיד!!!! יש גם שמופיעים ואני לא רואה אותם יום לאחר מכן
    אבל למה זה קורה לי כשאני בהריון ? למה מופיעים לי כל כך הרבה סיוטים וחלומות רק במהלך ההריון והם ברורים תמיד!!!!!!!!!! אני מדוכאת אני מתה מפחד מהחלומות זה באמת מתחיל לפגוע בתפקוד שלי כנראה כל הריון אני צריכה לעבור את זה ,ההריון הראשון גם היה לי הרבה סיוטים ,ההריון עצמו הפך לסיוט בחיים שלי אך אני רוצה להביא ילדים לעולם !!!!!!!!! מה אני אעשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי ,אני משתגעת....

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא עונה!!!!!!!!!!

ס.
    27/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמאס לי ,אני משתגעת.... - תגובה

ד``ר נועה ברק
    27/08/2012

שלום לך
    את נשמעת במצוקה גדולה. לא ברור אם רק בהריון מופיעים סיוטים
    בכל מקרה כדאי שתפני לרופא שלך ותחליטו יחד כיצד לפעול. יש הרבה אפשרויות: טיפול תרופתי, שיחות, קבוצת תמיכה ועוד
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו