מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בחודש חמישישירן25/02/2008
שלום, רציתי לשתף בחרדה שמעיקה עלי, לאחרונה חברתי הטובה שהיתה מתקדמת בחודשיים ממני עברה הפלה מאד טראומטית, בחודש שישי, מאז אני נורא חוששת לגלות דברים, אני מפחדת ממה שלא ניתן לדעת ובכללי זה גרם לי להיות מאד מפוחדת, מה אני יכולה לעשות כדי להירגע מהמחשבות האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
ד``ר נועה ברק25/02/2008שלום שירן,
בהחלט אפשר להבין את מצוקתך. בדרך כלל אנו חיים בתחושה שדברים רעים קורים רק לאחרים שאנו לא מכירים. כאשר קורה משהו רע לנו או לקרובים לנו, אנו נעשים יותר ממוקדים בסכנות.
זוהי תגובה נורמלית.
כדי להרגיע את החרדות שצפו כעת, את יכולה לנסות ולהתווכח עם התסריטים המחרידים שעוברים לך בראש. זיכרי שהסיכויים לתקלות קיימים באחוזים נמוכים ביותר. את יכולה לשאול את עצמך עד כמה את מאמינה לכל תסריט שלילי שעולה ואם למשל את מאמינה בפחות מחמישים אחוזים, או כל מספר אחר שתחליטי עליו את מפסיקה את אותה דאגה ספציפית. יש אנשים שנעזרים בדימיון , את יכולה לנסות ולדמיין את עצמך לאחר הלידה, מאושרת ושמחה עם תינוק חמוד .
אם החרדות ממשיכות להטריד , אני ממליצה שתפני לטיפול ממוקד להתמודדות עם החרדות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)