לחץ בחודש חמישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בחודש חמישי
    שירן
    25/02/2008

שלום, רציתי לשתף בחרדה שמעיקה עלי, לאחרונה חברתי הטובה שהיתה מתקדמת בחודשיים ממני עברה הפלה מאד טראומטית, בחודש שישי, מאז אני נורא חוששת לגלות דברים, אני מפחדת ממה שלא ניתן לדעת ובכללי זה גרם לי להיות מאד מפוחדת, מה אני יכולה לעשות כדי להירגע מהמחשבות האלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בחודש חמישי

הוספת תגובה

• לחץ

ד``ר נועה ברק
    25/02/2008

שלום שירן,
    בהחלט אפשר להבין את מצוקתך. בדרך כלל אנו חיים בתחושה שדברים רעים קורים רק לאחרים שאנו לא מכירים. כאשר קורה משהו רע לנו או לקרובים לנו, אנו נעשים יותר ממוקדים בסכנות.
    זוהי תגובה נורמלית.
    כדי להרגיע את החרדות שצפו כעת, את יכולה לנסות ולהתווכח עם התסריטים המחרידים שעוברים לך בראש. זיכרי שהסיכויים לתקלות קיימים באחוזים נמוכים ביותר. את יכולה לשאול את עצמך עד כמה את מאמינה לכל תסריט שלילי שעולה ואם למשל את מאמינה בפחות מחמישים אחוזים, או כל מספר אחר שתחליטי עליו את מפסיקה את אותה דאגה ספציפית. יש אנשים שנעזרים בדימיון , את יכולה לנסות ולדמיין את עצמך לאחר הלידה, מאושרת ושמחה עם תינוק חמוד .
    אם החרדות ממשיכות להטריד , אני ממליצה שתפני לטיפול ממוקד להתמודדות עם החרדות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו