מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים ומחשבות שליליות הריון IVFאורטל13/12/2012
שלום ,
אני לאחר שלוש שנים מייאשות של טיפולי פוריות , 2 הפלות קודמות מטיפולים בשבועות 8,9 . לפני חודשיים התבשרתי שאני בהריון תאומים ! לפני שבוע אחד העוברים הפסיק להתפתח (הפלה שלישית ) אני מטופלת במחלקה להריון בסיכון גבוהה . מתחילת ההריון אני שלילית בכל מה שקשור להריון תמיד עולות בי מחשבות שליליות לגביו ואני מרגישה שאני מנבאת רעות!
מאז הפסקת ההתפתחות של העובר השני אני בחרדות כל היום בוכה ולחוצה מהענין של התפתחות העובר שנותר , אני אבודה אם יקרה משהו להריון הקיים ! לא יודעת מה לעשות ממש מפריע לתפקוד היומי אני בדיכאון נוראי ולא מצליחה לצאת ממחשבות שליליות .אולי זקוקה לעזרה ? אנא עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים ומחשבות שליליות הריון IVF - תגובה
ד``ר נועה ברק13/12/2012שלום אורטל
אין ספק שאת מתמודדת עם תקופה מורכבת ומסובכת עם לא מעט תיסכול ואכזבות.
לאור ההיסטוריה שאת מתארת, אפשר להבין את הקושי הרגשי שאת מתארת.
בהחלט מומלץ שתפני לטיפול.
איני יודעת באיזה בית חולים את מטופלת אבל ברבים מבתי החולים יש פסיכולוגים רפואיים מומחים בטיפול בבעיות מסוג זה. הטיפול הוא חינם. ממליצה שתבדקי במחלקה בה את מטופלת.
במידה ואין, את יכולה לפנות דרך קופת החולים ולבקש פסיכולוג רפואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)