פחדים ומחשבות שליליות הריון IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים ומחשבות שליליות הריון IVF
    אורטל
    13/12/2012

שלום ,
    אני לאחר שלוש שנים מייאשות של טיפולי פוריות , 2 הפלות קודמות מטיפולים בשבועות 8,9 . לפני חודשיים התבשרתי שאני בהריון תאומים ! לפני שבוע אחד העוברים הפסיק להתפתח (הפלה שלישית ) אני מטופלת במחלקה להריון בסיכון גבוהה . מתחילת ההריון אני שלילית בכל מה שקשור להריון תמיד עולות בי מחשבות שליליות לגביו ואני מרגישה שאני מנבאת רעות!
    מאז הפסקת ההתפתחות של העובר השני אני בחרדות כל היום בוכה ולחוצה מהענין של התפתחות העובר שנותר , אני אבודה אם יקרה משהו להריון הקיים ! לא יודעת מה לעשות ממש מפריע לתפקוד היומי אני בדיכאון נוראי ולא מצליחה לצאת ממחשבות שליליות .אולי זקוקה לעזרה ? אנא עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פחדים ומחשבות שליליות הריון IVF - תגובה

ד``ר נועה ברק
    13/12/2012

שלום אורטל
    אין ספק שאת מתמודדת עם תקופה מורכבת ומסובכת עם לא מעט תיסכול ואכזבות.
    לאור ההיסטוריה שאת מתארת, אפשר להבין את הקושי הרגשי שאת מתארת.
    בהחלט מומלץ שתפני לטיפול.
    איני יודעת באיזה בית חולים את מטופלת אבל ברבים מבתי החולים יש פסיכולוגים רפואיים מומחים בטיפול בבעיות מסוג זה. הטיפול הוא חינם. ממליצה שתבדקי במחלקה בה את מטופלת.
    במידה ואין, את יכולה לפנות דרך קופת החולים ולבקש פסיכולוג רפואי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו