מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת יעוץחסויה05/03/2013
שלום אני בת 40 אמא לשניים 19,15 נשואה באושר ,עובדת 10 שעות ביום עבודה פיזית ומתישה..לרקע מאוד רציתי 3 ילדים אך החיים הובילו אותנו למקומות בהם לא היה זמן והעדפנו להתמקד ולגדל אותם שלא יחסר להם דבר..
לפני כחצי שנה נכנסתי להריון לא מתוכנן אני ובעלי ישבנו חשבנו והחלטנו להפסיק את ההריון (שבוע 8) מכמה סיבות ובהם.. הגיל שלי ..הילדים כבר גדולים ..אני עצמאית לא יהיה לי זמן לזה ..(ודי צריך גם לחיות).היה לי קשה מאוד אך התגברתי..
ועכשיו קרה דבר ואני שוב באותה סירה (שבוע 4) לחוצה עד עמקי נשמתי לא יודעת מה לעשות מפחיד אותי לעבור שוב את הכל ..בעלי בשום אופן לא מעוניין ואני מבולבלת לא יודעת מה אני רוצה חייבת עזרה תייעצו לי מה הייתם עושים?????
החיים מעמידים אותי במבחן קשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת יעוץ - תגובה
ד''ר גיל הלפרין05/03/2013אכן קונפליקט מורכב, הן בינך לבין עצמך וגם במערכת הזוגית.
אמנם מהתאור הקצר שאת מספקת נראה שיש לך נטייה וכיוון, אך יתכן שמספר פגישות ייעוץ קצרות וממוקדות עם פסיכולוג/ית
יססעו בחשיבה ועיבוד רגשי של השאלהן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה06/03/2013תודה על התשובה
שאלה נוספת..מה הסיכונים (שלי ,ושלו)להביא ילד לעולם בגיל 40 .??
והאם יש בדיקות מיוחדות בנוסף לכל הבדיקות הרגילות שאני אמורה לעבור??
ועוד שאלה אולי אגואסטיט..אבל חשוב לי לדעת אם ההפרש הגדול שאם וכאשר יהיה בין הילדים לא יגרום לבעיות בעתיד??
תודה אני ממש בלחץ והזמן לרעתי..אני חייבת להחליט ומה שיותר מלחיץ שבעלי "זרק"את ההחלטה לידיי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר נועה ברק06/03/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בדיקות_גנטיות_מחלות_מטבוליות_יעוץ_גנטי' id=link]בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
ד''ר גיל הלפרין06/03/2013בנוגע לסיכוני הריון הקשורים בגיל מציע לפנות לפורום גניקולוגיה.
באשר לקבלת ההחלטה, נראה שככל שתצליחי לערב את בעלך במחשבות ובהתלבטויות,
כך ייטב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה10/03/2013חייבת לשתף..
בכאב רב מצידי החלטנו על הפסקת הריון.. אני לוקחת כדורים.
תודה על היעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר נועה ברק10/03/2013בהצלחה בהמשך הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשאיר..
יעלי צפון04/01/2014להשאיר את ההריון הזה
אם שוב נקלטת סימן שזה צריך לקרות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
חסויה14/05/2014לא ..זה לא קורה לי ..
אני שוב בהריון שבוע 5 כל הגוף כואב לי ..אני מפילה בכדורים
השאלה שלי האם לשים מירנה ומה הסיכוי שהיא תעזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)