נהיגה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נהיגה?
    מיטל
    06/05/2013

הוצאתי רשיון רק לפני שנתיים, בת 30. אני בהיריון ואני לא מרגישה שאני תמיד מספיק מרוכזת על הכביש כדי לנהוג בבטחה. אני תוהה אם זה קורה לנשים בהיריון עם נהיגה או שזה פחות נפוץ? יש איך להתמודד עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נהיגה?

הוספת תגובה

• נהיגה? - תגובה

ד''ר גיל הלפרין
    06/05/2013

למיטל שלום,
    נשים בהריון מדווחות לא פעם על תופעות של פגיעה בריכוז ובזיכרון. פגיעה זו איננה ספציפית לנהיגה ועצמתה משתנה.
    נראה כי באותם מקרים שאת חשה פגיעה ביכולת שלך לנהוג בבטחה, רצוי להקשיב לעצמך ולנהוג בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה את זה...

גלי
    12/05/2013

גם לי זה קרה בהריון, זה גם ידוע שבהריון יש בעיית זיכרון קלה וריכוז (אני מניחה שזה בגלל עודף הורמונים, מחשבות יתר, עייפות מתמשכת ולא חסרות עוד סיבות :)) האמת שלקראת השליש השלישי בעלי כבר התקין ברכב מערכת למניעת תאונות של איווקס, בעיקר בגלל התינוק והאמת שהיא עזרה לי מאוד בזמן הנהיגה מבחינת הביטחון על הכביש ובמיוחד עכשיו כשאני נוסעת עם הקטן (רוב הזמן הרכב אצלי). אני ממליצה לך להיות יותר מודעת לעצמך ואם את מרגישה שאת לא מסוגלת לנהוג אז אל תנהגי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו