מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שני לאחר 11 שניםטלי13/07/2013
היי
הריוני הראשון היה לפני כ 11 שנים .
כיום אני בהריון שוב בחודש השמיני מנישואים שניים .
ההריון הזה הגיע מתכנון והרבה אהבה ולקחתי אותו בצורה הכי חיובית שניתן .
החל מהשליש השני אינ בוכה המון ולוקחת כל דבר קשה ( כמו - ויכוחים על בעלי , קשיים בעבודה וכו' ) .
אני פוחדת מאוד מדיכאון אחרי לידה .
עליי לציין שאני מרגישה שאני לא שולטת ברגשות שלי , בגוף שלי, מרגיש לי שההריון שולט בי עד כדי כך שהאופי שלי והחוזק הנפשי שלי פשוט נעלם .
אני כבר לא מזהה את עצמי .
חשבתי ללכת לטיפול פסיכולוגי למנוע דיכאון .
אודה לעזרתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שני לאחר 11 שנים - תגובה
ד``ר נועה ברק14/07/2013שלום טלי
לאור מה שאת מתארת כדאי לפנות לטיפול כדי שתוכלי להרגיש יותר בשליטה על הרגשות וכדי שתוכלי להנות מההריון שבא מאהבה כפי שציינת
את יכולה לפנות לבית החולים בו את מתעתדת ללדת ולקבל טיפול חינם מפסיכולוג רפואי המוכשר במיוחד לעבוד בתחום
את יכולה כמובן גם לנסות דרך הקופה או פרטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)