מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה אחרי הפלהחיפאית30/07/2013
שלום,
לפני כשלושה חודשים ההריון הראשון שלי נגמר בצער רב עקב עובר ללא דופק בשבוע שמיני.
אני מאוד רוצה להיכנס להריון וחלום חיי להיות אמא. אני חושבת לפי סימנים שהיו לי בעבר שאני כרגע בהריון אך יש לי חרדה מאוד גדולה לעשות את הבדיקה.
אני לא יודעת איך אני אצליח לשרוד טראומה כזאת נוספת (במידה וחלילה תקרה).
אני יודעת שזה מובן אחרי מה שעברתי אבל איך יוצאים מהמחשבות הנוראיות האלו? איך אפשר לשרוד הריון עם כ"כ הרבה חרדות במהלכו?
רוצה כ"כ הריון ובוא זמנית כ"כ מפחדת ממנו :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה אחרי הפלה - תגובה
ד''ר גיל הלפרין30/07/2013לחיפאית שלום,
למרות שנדמה לעיתים שהמנעות מפני הבדיקה מסייעת לך,בפועל ההשפעה הנה הפוכה. ככל שנמנעים יותר כך גם גוברת החרדה. לכן עשיית הבדיקה בהקדם סביר שתשפר את הרגשתך. חשוב להזכיר לעצמך שוב ושוב שהפלה טבעית הנה תופעה נפוצה ונורמאלית שאיננה מבשרת על בעיות או קשיים בהמשךץ התמקדות ברצון שלך בילד ובמחשבה שאת יכולה להיכנס להריון עשויות אף הם לעזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)