התקף פחדים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף פחדים בהריון
    רויטל
    26/03/2008

שלום, אני כשנה וחצי לאחר לידה,
    במהלך ההריון יצאתי מאיזון והיה לי התקף פחדים , פעלתי לא לפי שיקול דעת, דברתי לא לענין בקיצור כל התת מודע יצא לי ולא הייתי מודעת לכך.
    בבדיקות אולטרסאונד אמרו שיש לי ריבוי מי שפיר והראש של העובר גדול ללא סיבה ידועה .(היום אני מקשרת את זה לחוסר איזון שלי) אחרי הלידה עברתי דכאון מאוד מאוד קשה וב"ה אני יוצאת ממנו.
    חששותי היא לגבי ילדי המתוק האם זה ישפיע עליו ?האם כל מצבי הריגשי הקשה שחויתי בהריון ישפיע????והאם הריבוי מי שפיר והראש הגדול קשורים לחרדות שהיו לי?
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף פחדים בהריון

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    27/03/2008

שלום רויטל,
    לא ידוע לי על קשר בין ריבוי מי שפיר או ראש גדול לעובר לבין מתח נפשי.
    לגבי התינוק, אין מספיק פרטים כדי לקבוע אם מצבך השפיע עליו ואיך.
    אם את מודאגת, אני מציעה לך להתייעץ עם רופא הילדים אם יש התנהגויות של התינוק שמדאיגות אותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרויטל

תקוה
    31/03/2008

גם לי היו פחדים בהריון ולחץ נוראי מהסביבה, ואכן היה לי עובר גדול מאד, וראש דול, (נולד 3700 בשבוע 38), אולי באמת יש קשר???
    מעניין לבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו