פחד מעליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מעליה במשקל
    שושי
    23/04/2008

הי, אני בת 28, ומנסה להכנס להריון 5 חודשים. במהלך כל חיי אני סובלת מנטייה להשמנה ודימוי גוף נמוך. חשוב לי לציין כי איני שמנה, רק מעט מלאה, ואני מודעת לכך שיש לי דימוי גוף נמוך שאינו תואם למציאות. אני מאוד חרדה מהשינויים הגופניים שצפויים לי במהלך הריון ואחריו, ואיני יודעת איך להתמודד עם זה. אני מפחדת מאיך שהסביבה ובן זוגי יסתכלו עלי (למרות שבן זוגי מאוד תומך), אני מפחדת שהגוף שלי לא יחזור לעצמו... מה עלי לעשות? איך אוכל להתמודד עם השינויים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מעליה במשקל

הוספת תגובה

• פחד מעליה במשקל

נטלי מלמד - שמעון
    23/04/2008

שלום,

בהריון אכן ישנה עליה במשקל ושינויים גופניים. האם באופן כללי את מפחדת משינויים בחיים?
    אולי תוכלי לחשוב על דרכי התמודדות מוצלחים שהיו לך עם פחדים משינויים בעבר.
    נשים רבות מדווחות דווקא על תחושה נשית ולעיתים "זוהרת" בהריון. מלבד העלייה במשקל ישנה פעמים רבות השפעה חיובית על מראה העור והשיער לדוגמא.
    בסופו של דבר ההריון הוא הדרך להשגת המטרה > ילד.
    עד כמה את רוצה בכך?

בוגע לדימוי גוף נמוך ולא תואם לאורך כל החיים, ניתן לטפל בבעיה וחבל לסבול לאורך זמן כה רב.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו