לקראת הריון שלישי, לבטים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת הריון שלישי, לבטים.
    ענת
    31/08/2015

שלום,
    אני בת 41 וארבעה חודשים. בריאה בסה"כ. יש לי שני ילדים מקסימים (בת 11 ובן 7). עם הבכורה נכנסתי להריון עם הזרעות (לאחר 5 חודשים) ועם הקטן נכנסתי להריון לאחר חודש שבו הזרקתי גונאל F וטרם הגעתי לשלב ההזרעה, כלומר בדיוק בשעות הביוץ, נקלטתי להפתעתי. את שניהם ילדתי בניתוח קיסרי. כעת, בגיל יחסית מבוגר, אני שוקלת הריון שלישי וחוששת מאוד מהסיכונים (לאם ולעובר) המופיעים במחקרים השונים.
    כמובן שגם קיים הנושא המוסרי של -אולי זה אגואיסטי מצדי לעשות ילד ושכשאהיה בת 60 פלוס, הוא יהיה רק בן 20.. גם קיים החשש שלא אקלט מהר להריון אם בכלל (אני רוצה לתת לזה צ'אנס של חצי שנה). בנוסף, בשלב זה בחיי, יש לי ולבעלי עצמאות ואני שואלת את עצמי "תודה לאל, יש לי בת ובן, אז למה לא להסתפק בשני ילדים מקסימים?" מצד שני, הרצון להריון אחרון נוסף ולילד נוסף, קיים ואני מרגישה שלא מיציתי את עצמי בנושא ושארגיש החמצה אם אוותר. אני תוהה אם ביצוע כל הבדיקות המומלצות והנדרשות כדי לפסול מומים כאלו ואחרים בעובר, אכן יתנו את התוצאות הבטוחות. ממש לא יודעת מה להחליט. אני עדיין עם התקן תוך רחמי ושניה לפני שאחליט להוציאו, רציתי לקבל ייעוץ בנושא שהעליתי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת הריון שלישי, לבטים.

הוספת תגובה

• לקראת הריון שלישי, לבטים. - תגובה

ד``ר נועה ברק
    31/08/2015

שלום ענת
    הנושא שהעלת מורכב. יש כאן שיקולים רפואיים שמומלץ שתשוחחי עם הרופא שלך וישנם שיקולים פסיכולוגיים הנוגעים למשמעות של ילד נוסף בגיל מבוגר יחסית, להשפעות על המשפחה ,על הזוגיות ועל הבריאות.ממליצה בחום שתפני לטיפול. בכל בתי החולים יש כיום צוותים של פסיכולוגים רפואיים המתמחים בטיפול בשאלות מסוג זה. הטיפול הוא במ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לך לנסות

ליאור
    01/10/2015

להתמודד עם תחושת החמצה הרבה יותר קשה. יש לך ילדים גדולים שיכולים לעזור לך. אל תחשבי בת כמה תהיי שהוא יהיה זה הכל שטויות. אם תהיי בריאה ומאושרת תיראי גם צעירה. ושתהיי מבוגרת זה כיף שלושה ילדים.יהיה מי שיבקר אותך ומשפחה גדולה. ואם זה לא יצליח לפחות ניסית. אם יש לך את הכוחות והרצון אל תוותרי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת. המון תודה.

ענת
    01/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה!!!

ליאור
    17/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שלומך?

מירי
    20/08/2016

היי ענת. קראתי את תגובתך שכתבת לפני שנה.
    מאוד מעניין אותי מה קרה איתך מאז? האם הצלחת להגשים את החלום או שאולי את בדרך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר שנה...

ענת
    23/08/2016

היי, אני עומדת לפני טיפולי פיריון, בהם אתחיל בעוד חודשיים, לאחר ביצוע היסטרוסקופיה שהרופא ביקש שאבצע... מקווה שבעוד שנה, אם תכתבי לי שוב, יהיו לי בשורות טובות, אמן ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזיקה לך אצבעות להגשמת חלום

אני
    24/08/2016

כשקראתי את הודעתך, הופתעתי שאת בגילי ויש לנו ילדים בני אותו גיל ובאותו מין
    מקווה שהכל יסתדר כפי שאת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו