חרדה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בהריון
    נטע
    16/10/2015

שלום
    בכל מקום אני קוראת על חרדה בהריון שקשורה ללידה ולעובר.
    אני בהריון שני והפעם בניגוד לקודם, אני חווה חרדות ולחצים אבל הם לא קשורים להיריון.
    ראשית, אני עצבנית רוב הזמן וזה נובע מהחרדות.
    אני בלחץ מכל דבר קטן.
    הזמנה לאירוע מלחיצה, מפגש משפחתי מלחיץ, מה יהיה מחר, איך אני אספיק, איך אסתדר, מה אני צריכה להכין לאכול, איך אני אכין... אני חיה בלחצים בלתי פוסקים וזה מתסכל ומתיש אותי כבר.
    אני לא ישנה טוב בלילות כי אם אני מתעוררת לשירותים אז חוזרת למיטה ומתחילה לחשוב ולהילחץ מכל מה שיושב לי על הראש.
    הפכתי פשוט לבנאדם עצבני,לחוץ וחרדתי.
    האם גם תופעה זו מוכרת בהריון? ממה זה נובע?
    מה ההשלכות ואיך אפשר לטפל (בלי כדורים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בהריון

הוספת תגובה

• חרדה בהריון - תגובה

ד``ר נועה ברק
    18/10/2015

שלום אריאלה
    את מתארת לחץ ולא בהכרח חרדה אך בהחלט ציתן לטפל בלחץ ויש מגוון גדול של דרכי טיפול לא תרוםתיות
    ממליצה שתפני לפסכולוג באזור מגורייך ותוכלי לקבל ארגז כלים להתמודדות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה בהריון - תגובה

ד''ר גיל הלפרין
    06/01/2016

לנאוה שלום,

החרדה אותה את חווה ומתארת , אמנם לא קשורה ישירות בהריון אולם נשמע שמצב זה פוגע באיכות החיים שלך ומהווה מעמסה בתקופת ההריון.

מדובר בתופעות של חרדה המכונה "כללית" וניתן לטפל בזה ביעילות בטיפול פסיכולוגי, שבו תוכלי לברר את מקורות החרדה וללמוד כיצד לווסט ולצמצם את השפעתה השלילית.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו