חרדה מהריון ולידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מהריון ולידה
    קרן א.
    09/11/2015

אני בת 38 אם ל 2 בן ובת. בהריון האחרון חוויתי הריון בסיכון בשל הפרדות שיליה ונאלצתי את רובו להעביר במיטה ובבית . ילדתי בשבוע 35 והייתה שילייה נעוצה שהוצאה בחדר ניתוח במשך שעות רבות. קיבלתי מנת דם. ועברתי חווית לידה מאוד מאוד טראומתית. ברוך ה' נולדה לי ילדה בריאה שהיום בת 6. כבר 3 שנים בעלי ואני מאוד רוצים ילד נוסף והתחלנו בבדיקות שונות ובין היתר בדקו לי קרישיות בדם. ומסתבר שיש לי קרישיות יתר. שוחחתי עם רופאים רבים שלדעתם יש קשר בין זה לבין ההפרדות ועל כן אמרו שאם ארצה הריון נוסף אאלץ לקחת קלקסאן כל יום וגם במשכב הלידה. בימים אלא אני בתחילת הריון וחווה חרדות מטורפות בעיקר בלילות קושי לישון התעוררות עם דופק מואץ זיעה וכו'. אני מאוד לא רגועה וחוששת מאוד לתקינות ההריון ופוחדת מלידה זהה או קשה יותר ממה שעברתי. הדבר משפיע על תפקודי במהלך היום כיוון שאני עייפה ומותשת וחייבת לתפקד במהלך היום. האם יש מקום בו ניתן לקבל שיחות ו או טיפול תרופתי תומך שאוכל לשרוד את ההריון בצורה שפויה? אשמח לתשובה ולהפניה לגורם מהימן מקצועי ומוסמך שיוכל לסייע לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מהריון ולידה

הוספת תגובה

• חרדה מהריון ולידה - תגובה

ד``ר נועה ברק
    10/11/2015

שלום קרן
    את בהחלט יכולה לקבל טיפול תומך.
    ממליצה בחום שתפני לבית החולים בו את מתעתדת ללדת ותבקשי פגישות עם פסיכולוג\ית רפואי\ת. פסיכולוגים אלו מבינים ומוסמכים לטפל בבעיות מסוג זה.
    בנוסף, יש אפשרות לקבל טיפול במסגרת קופת החולים. קופת חולים מאפשרת טיפולים במחיר מסובסד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו