פחד ספציפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד ספציפי
    שני
    20/05/2008

שלום לך

אני בהיריון ראשון שבוע 28. אין לי בן זוג.

הפחד והסיוט שלי הוא שאני אהיה לבד באותו רגע של צירים וכן באופן ספציפי שזה יקרה כשאני תקועה בפקק באוטו.... אמאל'ה...

האם החששות שלי הם ריאליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ספציפי

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    20/05/2008

שלום שני,
    למעשה את חוששת מאובדן שליטה. כרגע את עסוקה בצירים אולם החרדה שלך היא יותר הרגשה מאשר עובדה. הצמדות לעובדות יכולה לעזור. מתי לאחרונה שמעת על מקרה כמו זה שאת חרדה ממנו? כנראה אף פעם.
    אם הדיאלוג הפנימי שלך לא יספק אותך את יכולה לפנות לטיפול שיעזור לך להתמודד עם החרדה שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ברק....

שני
    21/05/2008

תודה על המענה.

העניין הוא שראיתי בערוץ 8 תכנית על לידות בלתי שיגרתיות... (בארה"ב).
    מורה אחת ילדה כמה ימים לפני התאריך שלה. היא היתה עדיין בעבודה בכיתה ופתאום נתקפה צירים מול תלמידיה והיא נאלצה ללדת בתוך הכיתה...

או מקרה אחר - מישהי שנתקפה צירים. בעלה הסיעה אותה במהירות המירבית אך התינוק כבר נולד בתוך האוטו.....

בגלל זה אני חרדה. לא שהמצאתי את זה. פשוט ראיתי שהיו מקרים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד"ר נועה ברק
    21/05/2008

שלום שני,
    את צודקת דברים בלתי צפויים יכולים להתרחש אך הסבירות שלהם היא מאוד נמוכה .
    יש המון סכנות: העניין הוא שאין לנו אפשרות לחיות ולפחד כל הזמן ולכן אנו משתמשים בחשיבה רציונלית שיכולה לעזור להתגבר......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו