מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד ספציפישני20/05/2008
שלום לך
אני בהיריון ראשון שבוע 28. אין לי בן זוג.
הפחד והסיוט שלי הוא שאני אהיה לבד באותו רגע של צירים וכן באופן ספציפי שזה יקרה כשאני תקועה בפקק באוטו.... אמאל'ה...
האם החששות שלי הם ריאליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק20/05/2008שלום שני,
למעשה את חוששת מאובדן שליטה. כרגע את עסוקה בצירים אולם החרדה שלך היא יותר הרגשה מאשר עובדה. הצמדות לעובדות יכולה לעזור. מתי לאחרונה שמעת על מקרה כמו זה שאת חרדה ממנו? כנראה אף פעם.
אם הדיאלוג הפנימי שלך לא יספק אותך את יכולה לפנות לטיפול שיעזור לך להתמודד עם החרדה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ברק....
שני21/05/2008תודה על המענה.
העניין הוא שראיתי בערוץ 8 תכנית על לידות בלתי שיגרתיות... (בארה"ב).
מורה אחת ילדה כמה ימים לפני התאריך שלה. היא היתה עדיין בעבודה בכיתה ופתאום נתקפה צירים מול תלמידיה והיא נאלצה ללדת בתוך הכיתה...
או מקרה אחר - מישהי שנתקפה צירים. בעלה הסיעה אותה במהירות המירבית אך התינוק כבר נולד בתוך האוטו.....
בגלל זה אני חרדה. לא שהמצאתי את זה. פשוט ראיתי שהיו מקרים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד"ר נועה ברק21/05/2008שלום שני,
את צודקת דברים בלתי צפויים יכולים להתרחש אך הסבירות שלהם היא מאוד נמוכה .
יש המון סכנות: העניין הוא שאין לנו אפשרות לחיות ולפחד כל הזמן ולכן אנו משתמשים בחשיבה רציונלית שיכולה לעזור להתגבר......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)