הפלה על ידי כדורי ציטוטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה על ידי כדורי ציטוטק
    מיטל
    11/05/2018

שלום..
    ביום שני הייתי אצל רופא הנשים שלי למעקב הריון..הייתי בשבוע 8+1, בבדיקה התגלה שק הריון ללא עובר וללא חלמון, ישירות הרופא המליץ על גרידה ורצה להפנות אותי לאשפוז יום, אך אני אמרתי לו כי איני מעוניינת בגרידה אלא בכדורים ולפיכך הוא הפנה אותי למיון.. שם נבדקתי שוב ושוב נראה שק הריון ללא עובר וללא חלמון, הרופא במיון הציע לי את שתי הדרכים, הפלה בכדורי ציטוטק או הפלה בגרידה, בחרתי בהפלה בכדורים.. באותו יום קיבלתי 3 כדורים דרך הפה ונשארתי שם להשגחה, לאחר כמה שעות התחלתי להרגיש מעט כאבים אך ללא שום דימום.. למחרת בבוקר קיבלתי עוד 2 כדורים ושוחררתי הביתה עם תור לביקורת ביום שני-14.5.18, אך עד היום לא הרגשתי שום כאב וגם לא דימום.. האם יש מצב שבגלל שמדובר בשק הריון ללא עובר אז השק יצא ללא דימום וללא כאבים? ואם לא האם יש עוד סיכוי שעד יום שני ההשפעה של הכדורים תעבוד? אני ממש לא רוצה לעבור גרידה, אני מפחדת מהרדמה כללית וגם מההשלכות...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה על ידי כדורי ציטוטק

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    20/05/2018

אם לא היה דימום, סביר להניח שהרחם לא התרוקן. במקרה כזה חוזרים על בדיקת US ובמידה ועדיין יש תוכן ברחם מומלץ לבצע גרידה (בסה'כ מדובר בהליך פשוט, קצר ולא מסובך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו