התקף חרדה לאחר לידה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה לאחר לידה קשה
    רחלי
    21/06/2018

שלום רב, א י אמא לילד בן 6.5 ותינוק בן שנה ברוך השם, הלידה השניה עברה באופן מאוד טראומטית היות וקיבלתי זירוז בשבוע מתקדם והכל נעשה ממש מהר וכתוצאה מכך איבדתי הרבה דם וקיבלתי מנות דם, חודשיים לאחר מכן חוויתי התקף חרדה ועד עכשיו קשה לי להירדם בלילה ויש לי מחשבות על מהות החיים על פחד ממוות חלילה, ועל זה שהחיים בעולם זמניים, המחשבות הללו מונעות ממני לתפקד במשך היום, ניסיתי תרופות אך לא הועיל, אני עברתי טיפול באמצעות שיחות במרכז לאם ולתינוק בבית חולים כאשר נפגשתי עם פסיכולוגית ושוחחתי איתה סביב נושא הלידה, אך משום מה עדיין התקף החרדה בא לבקר מידי פעם ,שמתבטא בהרגשה כללית לא טובה ופחד ממוות חלילה וזה ממש מפריע לי בתפקוד היומיומי. מה עלי לעשות איך אוכל להחזיר את השלווה טהשקט שחי כי כתוצאה מכך אני מפחדת לחשוב שוב על הריון נוסף שמאוד ארצה בעתיד בעזרת השם אבל חושבת שיש וחלילה אפשר למות בלידה וזה מצב לא נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה לאחר לידה קשה

הוספת תגובה

• לידה קשה

ד``ר נועה ברק
    24/06/2018

שלום רחלי
    נשמע שעברת טראומה ותגובותייך קשורות במה שעבר עליך.
    מאוד ממליצה שתפני לטיפול בטרומה אצל מומחה ולא תסתפקי בשיחות כלליות. יתכן שטיפול תרופתי אחר יוכל גם הוא לסייע אולם רק לאחר התייעצות עם מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו