מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה >מפחדת שגם הפעם לא אספיק אפידורל
- מפחדת שגם הפעם לא אספיק אפידורלארבל08/07/2018
בהריון שלישי, לידה ראשונה הייתה ארוכה, לידה שנייה הייתה כל כך מהירה שלא הספיקו לתת לי אפידורל. זה היה נורא ואיום, אומרים ששוכחים אבל ממש לא...
יש לי עוד זמן עד הלידה אבל אני ממש בחרדות שגם הפעם לא אספיק לקבל אפידורל ואני לא חושבת שאעמוד בעוד לידה כזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל
ד``ר נועה ברק10/07/2018שלום ארבל
אני מבינה את החרדה שלך
בני אדם נוטים באופן טבעי לזכור את ניסיון העבר כאשר הם ניצבים בפני התמודדות חדשה והזכרון שלך מבהיל אותך
החדשות הטובות הן שניתן לטפל בכך
איני מכירה אותך אבל הייתי שוקלת טיפול בטראומה ויש כיום שיטות מעולות לפתרון בעיות מסוג זה,ממליצה בחום לפנות לטיפול ספציפי בבעיה כדי שתוכלי להפסיק לחשוש מהלידה הקרובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)