מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה >חולת סוכרת בהריון לא מתוכנן
- חולת סוכרת בהריון לא מתוכנןתמרה17/03/2019
אני חולת סוכרת סוג 1, בגלל זה אני צריכה להיות מאוד מתוכננת עם ההריון ואם הסוכר לא מאוזן יכולים להיות נזקים גם לי וגם לעובר. אני לא יודעת איך אבל נכנסתי להריון, למרות שמאוד נזהרנו. זה הריון שני שלי, הקודם היה בסדר ביחסית למצבי הבריאותי, אבל זה בגלל שממש תכננתי את זה. המצב של הסוכר לא אידיאלי כרגע ואני ממש מפחדת שיקרה משהו לא טוב, שהעובר יוולד עם מום או שיקרה משהו שבגללו אצטרך לעשות הפלה... קיבלתי את ההסבר הרפואי ואת ההדרכה והכל אבל אני לא מצליחה להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד``ר נועה ברק18/03/2019שלום תמרה
ממליצה מאוד שתפני לפסיכולוגית רפואית בבית החולים בו את מטופלת כדי להתמודד עם החרדות המובנות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)