מידע רפואי
פורומים
- פיזיותרפיה
- הידרותרפיה
- תרפיה באומנות
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- פרחי באך
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- סרטן ורפואה משלימה
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- רפואה משלימה ילדים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריון ראשון- מרובה ילדיםמיטל22/05/2019
היי ד"ר ברק,
אני באמצע ההיריון הראשון שלי.
בבדיקות האחרונות (לפני 3 ימים) נודע לנו (לבן זוגי ולי) כי מצפה לנו היריון מרובה ילדים- 5 עוברים!!!
מאז אני בסטרס.
איך אני אתפקד מול 5 ילדים?
איך אני אהיה אמא טובה אם לבטח אהיה כל ביום מותשת?
וגם- מאיפה אצליח מבחינה כלכלית לעמוד בזה?
אני ממש בלחץ ובחרדות מהעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מרובה ילדים
ד``ר נועה ברק22/05/2019שלום מיטל
דיברת עם הרופא? ממליצה שתבדקי לעומק את ההשלכות של הנושא הן מבחינה בריאותית והן מבחינות אחרות. נושא מורכב ומסובך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד