מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני פוחדת מהלידהשני17/06/2008
זה היריון ראשון שלי.
חשבתי להתמודד עם הפחדים באמצעות חשיפה לחומר תיאורטי.
שמתי לב שככל שאני נחשפת יותר לחומר, קרי אינטרנט וספרים וככל שאני יודעת יותר על מהלך הלידה והשלבים שלאחריה - כך אני פוחדת יותר ומעדיפה לא לדעת כלום.
מה עושים? אמאל'ה אני פוחדת. לא רק מהלידה עצמה אלא האם אוכל לגדל את התינוק כראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהלידה
ד''ר גיל הלפרין17/06/2008לשני שלום
פחד מפני הלידה הראשונה הוא טבעי ביותר והוא נוטה להתגבר ככול שמועד הלידה מתקרב. נראה שהדרך שבחר להתמודד - על ידי קריאת חומר תיאורטי - איננה מיטיבה איתך כעת. לעיתים עודף אינפומציה עשוי לגרום לתחושת הצפה , ועבור חלק מהנשים מעבר לרמה מסויימת של מידע רק מגביר את החרדה. יתכן ששם את נמצאת. אי לכך מומלץ להניח לעת עתה את האסטרטגיה הזו בצד ולנסות לעבור לטכניקות של דמיון מודרך והרפיה. בכל מקרה מחשבה על התינוק שמחקה לך לאחר הלידה עשויה להיות מקילה ומנחמת.
באשר לספקות שאת מטילה בנוגע לאימהות הרי שגם ספקות אלו נורמטיביות. במובן מסויים הן מעידות על החשיבות הרבה שאת מייחסת לתפקיד החדש שלך כאם - וזה לכשעצמו מהווה אינדיקציה חיובית ליכולתך למלא את התפקיד הזה באופן מיטיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד! תודה על העידוד!
שני17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)