מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד להעלות במשקלדורית09/07/2008
שלום רב, נכנסתי להריון ובמקום להתחבר למקום הזה אני כל הזמן חוששת לעלות במשקל, לפני שנתיים ירדתי כ-15 קילו ממשקלי ולכן המחשבה על העלת המשקל ועבודה על ירידה מאוד מדכאת אותי, מה גם שהגנטיקה שלי לא תאפשר לי להישאר רזה במשך ההריון. אני מאוד מתוסכלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל בהריון
ד''ר גיל הלפרין10/07/2008הסוגיה של עליה במשקל בהריון איננה שונה, באופן מהותי, מסוגית משקל שאיננה קשורה להריון. אמנם בהריון יש עליה טבעית במשקל - אולם עליה זו שקשורה בהריון אין פרושה השמנת יתר ואכילה ללא בקרה.
בהמשך לכך ניתן לראות את החשש שלך מהשמנה כקשור במאבק שכפי הנראה את מנהלת עם משקל גופך עוד הרבה לפני ההריון. הואיל ובעברך את מדווחת על התמודדות מוצלחת עם שמירה על משקל נראה שיש באפשרותך לווסט ולשלוט בעניין זה גם במהלך ההריון. אין הכוונה לנסיון להישאר רזה במהלך ההריון אלא לכך שיש לקבל את העליה הטבעית במשקל מחד - ולשמור על תזונה בריאה נכונה ומווסטת מאידך.
בכל מקרה, אם העיסוק במשקל שלך ממשיך להטריד אותך באופן אינטנסיבי מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוגי, וגם לדבר על כך עם תזונאית והרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)