פחד מבעיה כלשהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מבעיה כלשהי
    נעמה
    17/07/2008

שלום רב, לאחרונה אני שומעת על זסיבוכים רבים שקרו בלידות ואני מאוד חוששת שמא לןא איבחנו משו או שמא יהיה סיבוך בלידה, אני מנסה לחשוב חיובי אבל בלילה באות לי דאגות רציניות ואני לא מצליחה לישון עקב כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מבעיה כלשהי

הוספת תגובה

• נעמה תרשי לי להצטרף...

שני
    20/07/2008

גם לי יש חששות כאלה... אם חלילה ישנם סיבוכים, או שהתינוק יפול לאחות המיילדת מהידיים ואפילו חששות שיחליפו את התינוק בתינוק אחר... אלו מקרים שקרו במציאות ולכן החרדה הזאת שלי. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר גיל הלפרין
    20/07/2008

לשני
    ראי תגובתי לנעמה. אולם אם החרדות ממשיכות ותופסות נפח גדול במחשבותייך מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוגי או לדבר עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה כללית

ד''ר גיל הלפרין
    20/07/2008

לנעמה שלום
    חרדות מפני הלידה הן טבעיות למרות המצוקה שהן גוררות. במובן מסויים הן מעידות על החשיבות הרבה שאת מייחסת לאמהות המתקרבת. יחד עם זאת נראה כי החרדה שלך מתגברת ופוגעת בשינה (שגם כך איננה קלה בשל ההריון). המשך חשיבה חיובית יכול לסייע כמו גם שימוש בטכניקות של הרפיה ודמיון מודרך אותן ניתן ללמוד באופן עצמאי או על ידי פניה לפסיכולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו