מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מבעיה כלשהינעמה17/07/2008
שלום רב, לאחרונה אני שומעת על זסיבוכים רבים שקרו בלידות ואני מאוד חוששת שמא לןא איבחנו משו או שמא יהיה סיבוך בלידה, אני מנסה לחשוב חיובי אבל בלילה באות לי דאגות רציניות ואני לא מצליחה לישון עקב כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה תרשי לי להצטרף...
שני20/07/2008גם לי יש חששות כאלה... אם חלילה ישנם סיבוכים, או שהתינוק יפול לאחות המיילדת מהידיים ואפילו חששות שיחליפו את התינוק בתינוק אחר... אלו מקרים שקרו במציאות ולכן החרדה הזאת שלי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
ד''ר גיל הלפרין20/07/2008לשני
ראי תגובתי לנעמה. אולם אם החרדות ממשיכות ותופסות נפח גדול במחשבותייך מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוגי או לדבר עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה כללית
ד''ר גיל הלפרין20/07/2008לנעמה שלום
חרדות מפני הלידה הן טבעיות למרות המצוקה שהן גוררות. במובן מסויים הן מעידות על החשיבות הרבה שאת מייחסת לאמהות המתקרבת. יחד עם זאת נראה כי החרדה שלך מתגברת ופוגעת בשינה (שגם כך איננה קלה בשל ההריון). המשך חשיבה חיובית יכול לסייע כמו גם שימוש בטכניקות של הרפיה ודמיון מודרך אותן ניתן ללמוד באופן עצמאי או על ידי פניה לפסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)