מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה הריון תאומיםמוניקה22/07/2008
אני בת 45 עם הריון יקר של תאומים לאחר טיפולים. אמנם יש לי בן בבית בן 11 אבל דווקא משום כך אני חרדה ממה שעלולי לקרות לי בזמן הלידה. משום מה עולים לי בראש כל התסריטים הכי גרועים של דימומים, זיהומים, תסחיפים שאי אפשר למנוע וכול' ושאני לא אצא מזה בחיים. אני חרדה בעיקר על הבן שלי שכבא איבד את אח שלו ואני פוחדת שישאר בלעדי. מפתיע אותי שפחות אני חוששת לתאומים בבטני. זה נכון שגם זה עובר לי בראש אבל מכיון שכבר עברתי סבל של מוות של ילד (וכל חיי הם בצער הזה) נראה לי שאוכל לעמוד גם בטראומה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק22/07/2008שלום מוניקה,
מכיוון שכבר חווית אובדן, את חוששת מאובדן נוסף. החשש הוא טבעי.
את מתארת כאן דפוס מחשבתי שגקרא מחשבות קטסטרופליות. את עסוקה רק באפשרויות המבהילות והאיומות.
אני ממליצה שתעזרי בטיפול קוגניטיבי שיכול להקנות לך דרכי חשיבה נוספות וכתוצאה מכך תוכלי להרגע ולהנות מחווית ההריון והלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)