מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה ילדים,אך חרדה מבדיקות וגינליותמיטל נ.12/08/2008
שלום שמי מיטל התחתנתי לפני חודשיים,בת 27 וחצי אני ובעלי עובדים בעבודה מסודרת. אני נמצאת כבר 5 שנים בזוגיות טובה,עם בעל תומך מאד הורים אשר עוזרים כלכלית ועם הנכדים(דוגמא מהאחינים) מאד רוצה ילדים והרבה,בעלי אפילו יותר ממני. אך אני מפחדת מאד מהבדיקות הוגינליות,לא רוצה לחוש כאב להתפשט מול הרבה רופאים וכמובן חרדה עד מאד מהלידה. הלכתי ליעוץ אצל פסיכיאטר והוא הציע שאפנה לטיפול התנהגות קוגניטיבית כדי לא חלהבין מאיפה הפחד אלא לדעת איך להתמודד מולו. אינני מעונינית בטיפול שיקח הרבה זמן כוח כסף... וכו' אנא עזרו לי להיות אמא ובמהרה.... תודה מראש מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר גיל הלפרין12/08/2008למיטל
על פי מה שאת מתארת נראה שהעצה שנתן לך הפסיכיאטור הנה העצה הטובה ביותר. טיפול קוגנטיבי התנהגותי איננו ממושך ובמקרים רבים יכול להוביל לשיפור משמעותי בזמן קצר יחסית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לחרדה וגינלית
מיטל12/08/2008תודה על התגובה המהירה. אך אין לי כסף לפסיכולוג ובכלל ,אין דרך לפתור זאת ללא מפגשים. זה גם ככה נורא מביך. וגם מאיפה אדע למי לגשת. מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד''ר גיל הלפרין13/08/2008למיטל
אכן נדרשים מפגשים אבל יש סיכוי רב שתופתעי לגלות שלאחר המבוכה הראשונית ניתן לדבר על הנושאים המטרידים בפתיחות יחסית.
באשר למימון - נסי לפנות דרך משרד הבריאות (תחנה אזורית לבריאות הנפש) שם תוכלי לקבל טיפול ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)