רוצה ילדים,אך חרדה מבדיקות וגינליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה ילדים,אך חרדה מבדיקות וגינליות
    מיטל נ.
    12/08/2008

שלום שמי מיטל התחתנתי לפני חודשיים,בת 27 וחצי אני ובעלי עובדים בעבודה מסודרת. אני נמצאת כבר 5 שנים בזוגיות טובה,עם בעל תומך מאד הורים אשר עוזרים כלכלית ועם הנכדים(דוגמא מהאחינים) מאד רוצה ילדים והרבה,בעלי אפילו יותר ממני. אך אני מפחדת מאד מהבדיקות הוגינליות,לא רוצה לחוש כאב להתפשט מול הרבה רופאים וכמובן חרדה עד מאד מהלידה. הלכתי ליעוץ אצל פסיכיאטר והוא הציע שאפנה לטיפול התנהגות קוגניטיבית כדי לא חלהבין מאיפה הפחד אלא לדעת איך להתמודד מולו. אינני מעונינית בטיפול שיקח הרבה זמן כוח כסף... וכו' אנא עזרו לי להיות אמא ובמהרה.... תודה מראש מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    12/08/2008

למיטל
    על פי מה שאת מתארת נראה שהעצה שנתן לך הפסיכיאטור הנה העצה הטובה ביותר. טיפול קוגנטיבי התנהגותי איננו ממושך ובמקרים רבים יכול להוביל לשיפור משמעותי בזמן קצר יחסית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לחרדה וגינלית

מיטל
    12/08/2008

תודה על התגובה המהירה. אך אין לי כסף לפסיכולוג ובכלל ,אין דרך לפתור זאת ללא מפגשים. זה גם ככה נורא מביך. וגם מאיפה אדע למי לגשת. מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    13/08/2008

למיטל
    אכן נדרשים מפגשים אבל יש סיכוי רב שתופתעי לגלות שלאחר המבוכה הראשונית ניתן לדבר על הנושאים המטרידים בפתיחות יחסית.
    באשר למימון - נסי לפנות דרך משרד הבריאות (תחנה אזורית לבריאות הנפש) שם תוכלי לקבל טיפול ללא תשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו