מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהריוןע.07/09/2008
שלום רב, הנני נשואה כשנה וחודשיים, במהלך השנה האחרונה סבלתי מספר פעמים מהתקפי חרדה,החלפתי עבודה,החרדות נבעו בעיקר מפחד להרגיש לא טוב, פחד משירותים, מכאבים, טופלתי באמצעות טיפול התנהגותי קוגנטיבי ובחמשת החודשים האחרונים אני לוקחת רסיטל 20 מ"ל. בשבועיים האחרונים הורדתי מינון ל-15 ביום. כעת נודע לי שאני בהריון. זה היה חלום חיי להכנס להריון אבל אני ממש מפחדת ובעקבות הפחד הזה חזרו לי קצת החרדות. אני מפחדת שהחרדות יהיו לי במשך כל ההריון, שאני ארגיש לא טוב. אני רוצה מאוד את הילד הזה אבל אני בחרדה מההריון, ומאז שנודע לי על ההריון אני כל בוקר עם שילשולים, סחרחורות. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהריון
ד''ר גיל הלפרין07/09/2008לקרן
לא ניתן לנתק את החרדה שאת חווה בהווה מהתקפי החרדה עליהם את מדווחת במהלך השנה האחרונה. הואיל ויש לך כבר התנסות בטיפול התנהגותי קוגנטיבי מומלץ לחזור למסגרת הטיפולית בה היית על מנת לקבל סיוע בהתמודדות עם החרדות שקשורות בהריון. כמו כן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל על מנת להתאים את הטיפול התרופתי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצאת במצבך
הילה22/09/2008היי אני במצב הזה...הייתי שנה וחצי האחרונות עם התקפי חרדה טיפלתי באעצמי באמצעות טיפול קוגנטיבי התנהגותי+ לקחתי רסיטל תקופה של חצי שנה, . היום שמונה חודשים אחרי אני בהריון בחודש שביעי, והחרדות חזרו. אני חזרתי לטיפול קוגנטיבי אצל פסיכולוגית ומחכה בכיליון עיניים כבר לראות את הילד שלי, החרדה כרגע היא חלק מחי אך אם ניצחתי אותה בעבר אני אנצח אותה שוב. המלצתי היא, תחזרי לטיפול, ובמקביל תעבדי על עצמך לבד, את מסוגלת כי כבר ניצחת את זה בעבר, והכל יהיה בסדר. תדברי לעובר שלך, תתרכזי בדברים חיוביים, תעשי ספורט, בסוף הכל עובר:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)