חרדה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בהריון
    הילה
    15/09/2008

שלום רב אני בת 28 הריון ראשון שבוע 27. לפני שנה וחצי חוויתי מספר התקפי חרדה, וסטרס תמידי ובעקבותיו טופלתי חצי שנה ברסיטל ואצל פסיכולוגית קוגנטיבית. החרדה היתה מכאבים, מהריון, מלהיות עם אנשים מעבודה וכו. בחצי שנה האחרונה הרגשתי מעולה שכחתי אפילו מזה שהיה לי משהו, נכנסתי להריון ועברתי את החודשים הראשונים בנעימים, בציפיה. הרגשתי חיה שוב. אני כבר כמעט שנה ללא כדורים. בחודש האחרון אני מרגישה שזה חוזר שוב, עוד פעם תשישות ועייפות, והיו לי אפילו שני התקפי חרדה גדולים. חזרתי לטיפול אצל פסיכולוגית אבל אני נורא חוששת שאני אהיה חרדתית כזאת עם הילד, שיהיה לי קשה לתפקד בלידה ולאחריה...איזה עוד דרכים אני יכולה לעשות כדי להרגע? כבר חשבתי שהכל נגמר ושהכל בסדר והנה זה עוד פעם הגיע...אני מסנ להרים את הראש מעל המים, לתפקד למרות שאני מוצאת את עצמי מוטרדת רוב שעות היום. אשמח לעצה. תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בהריון

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    15/09/2008

להילה
    מדברייך עולה שעשית דרך ארוכה ומוצלחת בהתמודדות שלך עם חרדה. החחשות שלך מובנים אך אם תזכירי לעצמך את יכולות ההתמודדות שלך ואת משאבייך זה עשוי לעזור. החזרה לטיפול נראית כצעד נכון בשלב זה ויש סיבה טובה לחשוב שהסיוע הטיפולי יחד עם התמקדות באספקטים החיוביים שצופן בחובו הקשר עם התינוק שצפוי להיוולד יאפשרו שיפור בהרגשתך.

בברככה
    ד"ר גיל הלפרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו