פחד להיות בהריון שני.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד להיות בהריון שני.
    ענבל
    23/10/2008

שלום. שמי ענבל,אמא לילד מקסים בן שנה ו9. אני מצד אחד מאד מאד רוצה להרות שוב,אבל יש לי חשש גדול. החשש הוא לא מההריון עצמו כי ב"ה ההריון הראשון היה לי מאד קל. (אפילו פעם אחת לא הקאתי..) יותר מהענין כיצד אתמודד עם 2 ילדים. שבני הראשון נולד היה לי מאד קשה,מאד לחוצה השינוי הזה לקום בלילה,את לא יכולה לעשות מה שבא לך וזה.. והיה לי גם דיכאון קל לאחר הלידה. מהדברים האלה אני מפחדתת. האם יש הכרח שגם בהריון שני אחוה דיכאון לאחר לידה?? דבר שני,בעלי עובד הרבה כך שכל העול של טיפול בילדים נופל עלי. מצד אחד אני רוצה מאד מצד שני מפחדת . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד להיות בהריון שני.

הוספת תגובה

• חרדה מילד שני

ד``ר נועה ברק
    23/10/2008

שלום ענבל
    נראה שהחרדה שלך מתמקדת בטיפול ובגידול של שני ילדים וזו אכן משימה מורכבת.
    הלחץ שלך מובן, אך נסי לחשוב על האושר שבילדים וגם זכרי שילדים גדלים והתקופה הקשה עוברת.
    נראה שאת מתמודדת גם עם נושא של בדידות בגידול הילדים ואולי גם בזוגיות.
    אני ממליצה שתשתפי את בעלך בדאגות שלך.
    לגבי הדכאון שאת מתארת ,אין הכרח שהוא ישנה וטוב תעשי אם תפני לטיפול כדי ללמוד להתכונן לשינוי הצפוי ולהנות ממנו........
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו