חרדה בחודש חמישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בחודש חמישי
    אייל
    28/10/2008

שלום רב, אני אתחיל עם החדשה הטובה מבחינתנו והיא שאשתי נמצאת בחודש החמישי להריון תאומים! החדה הרעה לצערי היא שמזה כחודשיים וחצי קיים מתח לא מוסבר בין אשתי וביני לאחר ריב שהיה בינינו, דבר שהוביל את אשתי לרצות להתגרש, והיא אף פתחה תיק גירושין. אני עדיין מרגיש כאילו אני נמצא בחלום רע מאד ומחכה להתעורר, אך לצערי זוהי המציאות. במהלך התקופה הזו, אשתי הייתה מצוייה, והיא עדיין,בחרדות רבות סביב ההריון,ואף מחפשת כל סיבה אפשרית לבצע בדיקת אולטרא-סאונד רק כדי לראות שמצב העוברים תקין, ואז היא נושמת לרווחה למספר ימים,וחוזר חלילה. לצערי, כיום איננו מדברים כלל ואף לא גרים ביחד,ואני ממש חושש גם למצבה וגם למצבם של העוברים, כי מצבה הנפשי של אשתי הוא ממש לא טוב. אני מוכן לעשות פשוט הכל אך אינני יודע מה לעשות. חשבתי לפנות לרופאת הנשים שלה אך אולי זה יתפרש כחדירה לפרטיות, אך מצד שני אני יודע שהיא חייבת טיפול בנושא. אני אשמח אם למישהי/מישהו יש עצות מה ניתן לעשות כדי לעזור לה, לעוברים ואולי גם לנו לעבור את התקופה הקשה ביותר בחיינו. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בחודש חמישי

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות

ד''ר גיל הלפרין
    28/10/2008

לאייל שלום
    דאגתך לאשתך, לעוברים ולמצב היחסים בינכם מובנת. ניכר מדבריך שקיימת נכונות מצידך לעשות מאמצים רבים על מנת לטפל במצב. קיימות מספר אפשרויות במצב העניינים הקיים. אפשרות אחת היא להציע לאשתך שתפנו יחד לטיפול זוגי. טיפול כזה יאפשר לכם לשוחח ולהתחיל ללבן את הקשיים. אפשרות נוספת היא להציע לאשתך לפנות באופן עצמאי לטיפול.

על רקע הנתק בינכם יתכן שקשה אפילו להגיע למצב שבו אתה מעלה הצעות מסוג זה. אם אלו הם פני הדברים יתכן שמכתב, שמביע דאגה למצב ומציע את האפשרויות הנ"ל עשוי לסייע.

אפשרות נוספת היא לפנות בעצמך לטיפול על מנת להבין את הגורמים למצב ולאתר דרכי התמודדות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות

אייל
    29/10/2008

תודה רבה. בעבר אנו פנינו לטיפול זוגי שהיה נראה שעזר, ואכן כך היה והחלטנו להביא ילדים לעולם. אני אכן פניתי לאותו ייעוץ וקבעתי סדרת פגישות חדשה אך לצערי הבנתי שאשתי לא מעוניינת בכך, לא ביחד ולא לבד. באמת שאני מוכן לעשות המון על מנת להציל את הקשר שלנו אך לצערי אשתי מסרבת לכל צעד שאני מנסה וניסיתי לעשות. לצערי משפחתה מסיתה אותה נגדי מאד ואין לי כל דרך לפנות אליה. אני כולי תקווה כי אולי הזמן יועיל לנו, אך אינני בטוח בכך בכלל לאור תגובותיה והתנהגותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו