חרדה עקב הפלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה עקב הפלות
    אאב
    26/11/2008

אני אחרי 2 הפלות נידחות . וכרגע אני שוב בהריון כל ההריונות הם של הפריה חוץ גופית . אני ממש חרידה שגם הריון זה לא יצליח קשה לי מאוד לישון להתרכז ולהישארלבד . אני גם מרבה לבכות ( רק כשאני לבד) לקראת בדיקת הדופק אני פשוט בלחץ לא נתפס . אני מפחדת לאכזב את הסביבה ואת עצמי . כולם אומרים לי אתחייבת להירגע אבל אני לא יודעת איך השתוקקות שלי לילד היא אבסולטית .. יש לכם פתרונות איך אוכל להעביר את כמה הימים עד הבדיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה עקב הפלות

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    26/11/2008

החרדה שאת חווה מובנת על רקע ההפלות שעברת והמאמצים שכרוכים בכניסה להריון. ההשתוקקות המוחלטת לילד מקשה בנוסף ומצטרפת לעיסוק באכזבה של עצמך ואחרים. מומלץ להיעזר בפניה לטיפול פסיכולוגי שייסייע לך לרכוש דרכי התמודדות עם החרדה ועם הפחד מלאכזב ולהתאכזב . עזרה כזו עשויה ללוות אותך לא רק לקראת הבדיקה הקרובה אלא לאורך ההריון .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תפחדי

לי
    10/01/2011

אל תפחדי יש בורא לעולם הכול יסתדר בעה אני כמוך הפלתי פעמיים ועכשיו עושה השבחות מאחלת לך הריון בריא ומוצלח שתצאי בידיים מלאות אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו