מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה עקב הפלותאאב26/11/2008
אני אחרי 2 הפלות נידחות . וכרגע אני שוב בהריון כל ההריונות הם של הפריה חוץ גופית . אני ממש חרידה שגם הריון זה לא יצליח קשה לי מאוד לישון להתרכז ולהישארלבד . אני גם מרבה לבכות ( רק כשאני לבד) לקראת בדיקת הדופק אני פשוט בלחץ לא נתפס . אני מפחדת לאכזב את הסביבה ואת עצמי . כולם אומרים לי אתחייבת להירגע אבל אני לא יודעת איך השתוקקות שלי לילד היא אבסולטית .. יש לכם פתרונות איך אוכל להעביר את כמה הימים עד הבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר גיל הלפרין26/11/2008החרדה שאת חווה מובנת על רקע ההפלות שעברת והמאמצים שכרוכים בכניסה להריון. ההשתוקקות המוחלטת לילד מקשה בנוסף ומצטרפת לעיסוק באכזבה של עצמך ואחרים. מומלץ להיעזר בפניה לטיפול פסיכולוגי שייסייע לך לרכוש דרכי התמודדות עם החרדה ועם הפחד מלאכזב ולהתאכזב . עזרה כזו עשויה ללוות אותך לא רק לקראת הבדיקה הקרובה אלא לאורך ההריון .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תפחדי
לי10/01/2011אל תפחדי יש בורא לעולם הכול יסתדר בעה אני כמוך הפלתי פעמיים ועכשיו עושה השבחות מאחלת לך הריון בריא ומוצלח שתצאי בידיים מלאות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)