או סי די והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• או סי די והריון
    נעמה קוגן
    06/12/2008

שמי נעמה אני בת 32 ונשואה מזה שנתיים. במשך כל חיי סבלתי מחרדה ואו סי די. למדתי לחיות עם זה ואני מטופלת בכדורים (כדור ליום). נראה כי אני מנהלת חיים מלאים . עם זאת נוצרה לי חרדה איומה מהריון. המחשבה על תקופת ההריון מעוררת בי תחושת חרדה עמוקה. נראה כי אני רואה תקופה זו כחוסר שליטה בחיי, בה אשמין ואולי אצטרך להימנע מפעילוויות מסויימות. החברה סביבי מגבירה את תחושת החרדה מכיוון שכולם דוחקים בי להיכנס להריון. איני יכולה אפילו לחשוב על זה. אני מאוד מעוניינית לטפל בנושא ואיני יודעת לאן לפנות אודה לך אם תוכלי לסייע לי. תודה מראש נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    או סי די והריון

הוספת תגובה

• כפייתיות והריון

ד``ר נועה ברק
    07/12/2008

שלום נעמה
    את מתארת מחשבות טורדניות סביב ההריון היכולות להיות קשורות בתחושה של חוסר שליטה.
    אני מאוד ממליצה שתפני לטיפול קוגניטיבי התנהגותי בו תוכלי למצוא דרכים לשלוט בטורדנות ובחרדה ולקבל החלטות בצורה יותר רגועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו