שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נורית
    08/01/2009

אני בת 40 ואמא ל3 בנים מקסימים, לא רצינו עוד ילדים אבל נכנסתי להריון (פנצ'ר) כרגע אני בשבוע 11 ומתחילת ההריון הרגישות שלי לסביבה ולכל בעיה קטנה - מאוד גדולה אני כל היום עם דמעות בעיניים הילד לא הצליח במבחן - אני בוכה ועצבנית, כל מילה של אמא שלי מקפיצה אותי, בעלי לא עזר לי בבית- אני בוכה, כל כתבה באינטרנט בקשר לסיכונים ו/או סיבוכים בהריון אני מייד חושבת שזה מה שיהיה אצלי.....חוץ מי זה - זה אמור להיות ניתוך קיסרי רביעי, שזה גם ככך מסובך ביותר.... יש גם סיכון מאוד גדול לסוכרת בהיריון הזה מכיוון שבדיקת דם ראשונה בצום היתה על הגבול העיליון מה יהיה בעוד כמה שבועות?! לקחתי רסקיו וגם קלמנרבין אבל זה ממש לא עוזר לי מה יהיה? איך אני יכולה להמשיך כך? יש גם כתבה בוואלה בקשר לניסויים עך חולדות - שחרדות בהריון מביאות לפיגור שכלי אצל הילד... עזרו לי בבקשה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    09/01/2009

לנורית שלום
    יתכן והרגישות המוגברת שאת חווה קשורה לשינויים הורמונליים של השליש הראשון של ההריון. יחד עם זאת את מציינת בדברייך שההריון לא היה מתוכנן ויתכן איפה שחלק מהחרדה והתגובתיות המוגברת משקפות לבטים או רגשות מעורבים הנובעים ממצב עניינים זה.
    מומלץ לפנות להתייעצות עם פסיכולוג על מנת לברר באופן יסודי יותר את אופי הסמפטומים ואת הרקע להיווצרותם. ברור כזה יאפשר לך לפתח דרכי התמודדות יעילות במהלך ההריון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו