הריון לא מתוכנן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לא מתוכנן
    סאלחה
    15/01/2009

שלום לכולם ילדתי לפני שמונה חודשים ילד ראשון הלידה שלי היתה ממש קשה שלושה ימים בחדר לידה עם כאבים חזקים ללא תוצאה ובסוף החליטו על ניתוח קיסרי .ביולדות גם לא היה לי קל התנהגו אלי גרוע כלומר כל חווית הלידה לא יצאה כמו שקוויתי בנוסף לכך עד עכשיו לא הצלחתי להוריד מהמשקל{המוגזם} שצברתי בהריון הראשון ומרגשה לא הכי נוח עם הגוף שלי ואני עייפה עובדת במשרה מלאה ומטפלת בילד כמעט לבד כי בעלי עובד בשתי משרות גם מבחנה כלכלית המצב לא הכי ויש לי בעיות בראותיות עקב הלידה כמו אנימיה וטחורים ומה לא כלומר שיש לי כל הסיבות לא להכנס להריון שני במיוחד בגלל הפחד מהלידה עצמה אבל נכנסתי, היום קבלתי את התוצאה חיובית נכנסתי לדיכאון ומאז אני בוכה מה עלי לעשות כשהפלה זאת לא אופציה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לא מתוכנן

הוספת תגובה

• הריון לא מתוכנן

ד``ר נועה ברק
    15/01/2009

שלום סאלחה
    את נשמעת במצוקה.
    מכיוון שהפלה אינה אופציה כפי שציינת, אני ממליצה שתפני לעזרה כדי שתוכלי לעבור את ההריון והלידה בצורה טובה ובריאה.
    טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך להבין את המצוקות שלך ולהתמודד איתן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו