מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא מתוכנןסאלחה15/01/2009
שלום לכולם ילדתי לפני שמונה חודשים ילד ראשון הלידה שלי היתה ממש קשה שלושה ימים בחדר לידה עם כאבים חזקים ללא תוצאה ובסוף החליטו על ניתוח קיסרי .ביולדות גם לא היה לי קל התנהגו אלי גרוע כלומר כל חווית הלידה לא יצאה כמו שקוויתי בנוסף לכך עד עכשיו לא הצלחתי להוריד מהמשקל{המוגזם} שצברתי בהריון הראשון ומרגשה לא הכי נוח עם הגוף שלי ואני עייפה עובדת במשרה מלאה ומטפלת בילד כמעט לבד כי בעלי עובד בשתי משרות גם מבחנה כלכלית המצב לא הכי ויש לי בעיות בראותיות עקב הלידה כמו אנימיה וטחורים ומה לא כלומר שיש לי כל הסיבות לא להכנס להריון שני במיוחד בגלל הפחד מהלידה עצמה אבל נכנסתי, היום קבלתי את התוצאה חיובית נכנסתי לדיכאון ומאז אני בוכה מה עלי לעשות כשהפלה זאת לא אופציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא מתוכנן
ד``ר נועה ברק15/01/2009שלום סאלחה
את נשמעת במצוקה.
מכיוון שהפלה אינה אופציה כפי שציינת, אני ממליצה שתפני לעזרה כדי שתוכלי לעבור את ההריון והלידה בצורה טובה ובריאה.
טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך להבין את המצוקות שלך ולהתמודד איתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)