בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ל
    18/01/2009

שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני בת 32 אמא לתינוק בן שנתיים, לפני ההריון עברתי הפלה עקב הפסקת דופק לעובר בשבוע 14 ההריון עם הילד הנוכחי היה מאוד קשה, היה מלווה בבעיות לחץ דם, סכרת הריון ושליית פתח שגרמה לדימומים רבים שבעקבותהם אישפוזים רבים, הלידה עצמה היתה טראומטית עבורי מאחר והיתה לי הפרדות שליה ונכנסתי לניתוח חירום, לאחר הלידה חוויתי דיכאון אחרי לידה ואני עדיין מטופלת אצל פסיכולוג, אני כמעט שנתיים אחרי הלידה ויש לציין שבהתחלה לא הייתי מחוברת לילד בכלל, אך עם הזמן ועם כל יום שעובר אני אוהבת אותו יותר, אני כן מרגישה מחוברת לתינוק ומאוד מאוד אוהבת אותו, למזלי יש לי ילד מדהים, הוא ילד טוב, מבין, חברותי ומאוד פעיל, החודשים הראשונים ללידה היו מבחינתו מאוד קלים, הוא לא ילד שבכה הרבה כך שזה נתן לי מקום לטפל בעצמי, אז כפי שציינתי אני שנתיים אחרי הלידה ואני עדיין לא מרגישה שאני מוכנה לעוד הריון, לידה ומה שבא אחר כך.. אני מרגישה שאין לי את הכוחות לעבור שוב את מה שחוויתי (אם בכלל) אני יודעת שלכ הריון שונה ויכול להיות שאני אקח את הדברים בצורה שונה אך אני מרגישה שממש לא בא לי לעבור את כל הסיפור הזה שוב... האם זה נורמלי? אני מרגישה שאם אני אכנס להריון שוב זה אך ורק לרצות את בעלי (שמאוד רוצה עוד ילד) ורק בגלל שכבר צריך.. השעון הביולוגי שלי רץ ואני לא רוצה להיות אמא "זקנה" אבל אני לא מרגישה מוכנה עדיין, האם אני ארגיש אחרת מתי שהוא? אני ממש לא יודעת מה לעשות ומאוד רוצה להיות " נורמלית" ולהביא עוד ילד לעולם.. בבקשה, אשמח לתגובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• טראומה

ד``ר נועה ברק
    18/01/2009

שלום לך,
    לפי דבריך, יתכן ועברת טראומה נפשית הקשורה להריון ולידה.
    מאוד מומלץ שתפני לטיפול עם התמקדות בטראומה כדי שתוכלי לשוב למהלך התקין של חייך ולהרחיב את המשפחה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו