חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    גליה
    28/01/2009

שלום רב! אני סובלת מחרדות מזה מס שנים. לקחתי ציפרלקס וזה עזר לי מצויין. לפני כצי שנה החלטתי להפסיק לקחת אותו ולפני חודש נתקפתי התקף חרדה חזק. הומלץ לי לחזור לקחת ציפרלקס וקסנקס לפי הצורך ומצבי השתפר מאוד. לפני יומיים גיליתי שאני בהריון. שמחתי מאוד, זה היה הריון רצוי מאוד. ויום למחרת התעוררתי עם התקף חרדה נוראי שמתבטא בצמרמורות, דפיקות לב חזקות, אי שקט קשה, בחילות (לא של הריון) וקושי להירדם. אני ממש לא יודעת מה לעשות. ההריון באמת היה רצוי אבל אני בפניקה כאילו קרה משהו רע. אני לא יודעת איזה תרופות מותר לי. ידוע לי שציפרלקס מותר, אך כדי לעבור את ההתקף בד"כ השתמשתי בבנזודיאזפינים. אני רוצה שיהיה לי תינוק בריא, אבל לא מסוגלת לסבול את ההרגשה הנוראית הזו של החרדה. תעזרו לי בבקשה.. קשה לי להאמין שטיפול קוגנטיבי ממש יעזור לי... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    30/01/2009

לגליה
    ניתן לקחת תרופות נוגדות חרדה בהריון אך יש לבצע התאמותץ אי לכך, מומלץ לפנות לרופא המטפל ולהתאים את הטיפול התרופתי להריון.
    בנוסף, על אף הספקות שאת מעלה, טיפול קוגנטיבי יכול להוות גורם משמעותי בשיפור המצב החרדתי בנוסף לתרופות ועל כן כדאי לנסות.
    בהצלחה עם ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו