רוצה רוגע שלווה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה רוגע שלווה?
    אלמה
    28/01/2009

שלום רב אני אישה צעירה אמא לשני אוצרות מנסה בחודש האחרון להרות לילד שלישי והלחץ מתחיל אצלי מחשבות כמו האם אני יצליח להרות שוב? אולי יש בעיה אצלי? או אצל בעלי? איזה מחשבות שליליות כל הריון אני לחוצה כך וזה נורא מפריע לי בשגרה אני עצבנית עצובה נורא שקיבלתי מחזור החשב החרדה אצלי התגברה נורא . לא היתה לי בעיה להכניס להריונות הקודמים אבל היתה לי הפלה אחת לפני שנקלטתי להריון של הבן הגדול שלי וזה היה טראומה מאד קשה בשבילי ולא עובר יום ואני חושבת על ההפלה שעברתי לצערי אני לא יודעת מה לעשות עם החרדות והעצבות הזאת אני כבר חושבת מה יהיה עם אני חלילה יקבל שוב מחזור ויגלה שגם החודש הזה אני לא בהריון מפלס החרדות רק יעלה יותר מה עושים? האם אני יכולה לקחת משהו להרגעה? כל עזרה תתקבל בברכה רבה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה רוגע שלווה?

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    30/01/2009

לבת
    אין סיבה שתעברי את תקופת הצפייה כמו גם את ההריון עצמו ברמת חרדה גבוהה. ניתן בהחלט לסייע על ידי טיפול ומומלץ לפנות בהקדם האפשרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו