חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    ש
    05/02/2009

שלום, יש לי חרדות שמשפיעות על כל חיי. יש לי חרדה כשבעלי הולך למילואים(הוא ביחידה קרבית) , יש לי פחד שכשאני שומעת שיש מלחמה. אני חרדה שיקראו לבעלי לצו 8. למשל במלחמה האחרונה כששמעתי ברדיו שיש גיוס גדול של מילואים פחדתי נורא שיקראו גם לבעלי , לא הייתי מסוגלת ללכת לעבודה כלל,לא תפקדתי בכלל . אני עוברת טיפולי פוריות. עברתי הפריה, אני בהתחלה של היריון . כשהתברר לי שאני בהיריון שמחתי. ואז לאחר שבוע היה לי מעט מאוד דימום ונורא פחדתי אז יצאתי מוקדם מהעבודה ויומיים אח"כ ישבתי בבית מרוב חרדה. אח"כ עשיתי אולטראסאונד והתברר שהעובר מתפתח מאוד לאט.אני לא מסוגלת לעבוד כמו שצריך. יומיים אני בא, יומיים נשארת בבית. והכל בא מרוב החרדות. כל פעם צצה בעיה אחרת שמכניסה אותי לחרדה, אני פשוט לא מסוגלת לתפקד. בעיה זו משפיעה על פרנסתי. המשכורת של בעלי לא מספיקה ודורשת גם ממני ללכת לעבוד. אבל החרדות לא מאפשרות לי. השאלה מה אפשר לעשות במקרה זה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד"ר נועה ברק
    06/02/2009

שלום לך, את מתארת מצב קשה בו אינך מתפקדת כראוי עקב החרדות. אני מציעה שתפני בהקדם לאיש מקצוע ותשקלו יחד את סוג ואופן הטיפול. יש אופציה לטיפול תרופתי, לטיפול קוגניטיבי התנהגותי או לשילוב ביניהם. ללא טיפול הבעיה לא תעלם . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו