חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    עדי
    23/02/2009

אני בת 31 עוד מעט וצריכה ללדת ממש כל יום בסוף שבוע 39 . אני בחרדה והתקפי בכי בשבועיים ,אפילו שלושה האחרונים ומתקשה לתפקד. אני עשיתי בדיקות וכולן תקינות ,אך בדיקת מי שפיר לא עשיתי והדבר מטריד אותי. היום זה הגיע למצב קיצוני מבחינתי ששאלו אותי בעבודה האם אני עייפה ופרצתי בבכי . אני מרגישה דברים והם קורים ,אני ממש מפחדת, בן הזוג שלי תומך, אך איננו מבין מדוע אני במצב כזה כמו שלי קשה להבין. כיצד אוכל להירגע ? תודה רבה,עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    23/02/2009

לעדי
    נראה שבשלב מתקדם זה הדרך היעילה להירגע זה להזכיר לעצמך שוב ושוב שתוצאות הבדיקות היו תקינות, ושאם היתה אינדיקציה לכך שצריך בדיקת מי שפיר סביר להניח שהרופא המטפל היה ממליץ על כך.
    בנוסף, כל פעילות שמרגיעה אותך באופן טבעי ואשר עשויה להסיח את דעתך יכולה להועיל.
    רצוי גם לזכור שחלק מהאינטנסיביות של תחושותייך קשורה במצב ההורמונלי. ם תוכלי להזכיר זאת לעצמך, זה עשוי להקל ולו במעט.

בהצלחה בלידה הקרובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו