חששות בהריון שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות בהריון שני
    ענבל
    28/02/2009

שלום, יש לי בת בת 9 חודשים ואני בהריון שני בשבוע 15, אני מוצאת עצמי מלאת חששות בעקבות ההריון הקודם שהיה מלא בחוויות בדידות, כעס עצמי (בעיקר על ההשמנה) ותחושות של ניכור. אני חושבת שייתכן ואני מכניסה עצמי שוב לתוך התחושות האלה בגלל שההריון הקודם היה קרוב מאוד ועקב כך הזכרונות עדיין טריים. נכנסתי להריון הנוכחי לפני שהצלחתי להוריד את כל המשקל העודף שעליתי בהריון הקודם ועקב כך אני מאוד חוששת לעלות עוד במשקל. בקיצור יש לי ים של חששות שהולכות ותופחות ואני מרגישה שהן הופכות למעין נבואה שמגשימה את עצמה. אני מרגישה שחברים מתרחקים ושלכולם יש מה להגיד ומה לבקר ולא ממש יודעת איך להתמודד אם המצב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות בהריון שני

הוספת תגובה

• הריון שני

ד``ר נועה ברק
    28/02/2009

שלום לך,
    את מתארת מצב של בדידות, ניכור וכעס עצמי שיכולים להצביע על תחושות של דכאון.תסכול, כעס עצמי ובדידותלא עוברים לבד. .......
    אני מאוד ממליצה שתפני לטיפול פסיככולוגי כדי לברר סוגיות חשובות שמעסיקות אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו