הריון, חרדות ונטילת פריזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון, חרדות ונטילת פריזמה
    רונית
    01/03/2009

שלום אני בת 33, נוטלת 40 מ"ג פריזמה (פרוזק) כבר כשמונה שנים בעקבות דיכאון וחרדה בעבר על רקע יחסים גרועים במשפחה. כעת אני ובעלי רוצים להיכנס להריון ראשון. יש לי חרדות מההריון באופן כללי (פיזי ורגשי), אך מטופלת אצל פסיכולוגית. הפחד שלי הוא כפול: א- אני מבולבלת: האם מותר לקחת 40 מ"ג פריזמה בהריון? הרופאים חלוקים בדעותיהם. ב- ואם לא, איך אני אפסיק את התרופה, והאם אלקה בדיכאון אחרי לידה כתוצאה מהפסקת הכדורים? ניסיתי להפחית מינון ל- 20 מ"ג ולא הצלחתי, חשתי חרדה וחזרתי ל-40 מ"ג. אני מפחדת בעיקר שהדיכאון יחזור עקב ההריון/לידה. מצד שני לא רוצה לוותר על ילדים. האם יש דרך לעזור לי ולענות על שאלותי בנוגע לתרופה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה ותרופות

ד''ר גיל הלפרין
    02/03/2009

לרונית שלום
    מומלץ להתייעץ בנושא התרופתי עם הפסיכיאטר המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רונית

רותם32
    30/03/2009

יש לי גם את אותה הבעיה אפשר לדבר מחוץ לפה ? אולי יש לך מסנג'ר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את אותה בעיה

הילה
    01/04/2009

אפשר ליצור איתך קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו