חרדה מחומרים ואוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מחומרים ואוכל
    מיכלוש
    14/03/2009

כל דבר מכניס אותי ללחץ אני שואלת ומתשרת למרכז הרעלים כל הזמן אני אכולת משהו ומסתבר שהכיל חומרים משמרים ונכנסת לחרדה שמא פגעתי בעובר אני בקושי מתפקדת עכשיו הייתי במסעדה ומה לעשות שאני לא הכנתי את האוכל ומסתבר שהכיל רוטב צדפות ומונוסדיום גלוטמט ואני בהיסטרה אני בשבוע 16 הריון ראשון מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מחומרים ואוכל

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    15/03/2009

שלום לך
    את נשמעת במצוקה קשה. תתליצה שתפני בהקדם לרופא המשפחה ותשתפי אותו ותחליטו יחד על הטיפול המתאים.
    יש עוד הרבה זמן להריון וכדאי לטפל בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנזק מחומרים משמרים בתזונה מתמשכת

נעמי נואה
    19/03/2009

מונוסודיום גלוטמט זה לא רעל אלה תוסף מזון מיותר שרק חלק מהאוכלוסיה מגיב אליו תגובה אלרגנית. אני לא ממליצה להשתמש בו בהריון ושלא בהריון בשמוש מתמשך אבל חשוב לא להיבהל ממנו. ישנן אכלוסיות רבות שנוהגות לאכול בחוסר מודעות חומרים משמרים ואמנם רוב הרטבים והמזון המוגש במסעדות סיניות וטאלאנדיות יש בהם מונוסודיום גלוטמאט, אבל רוב הסועדים מרגישים טוב ולא סובלים מתופעות כלשהם. גם אם תנסי להימנע מאכילת מוצרים עתירי רעלים , יהיה קשה להימנע מכולם. אם את אוכלת בדרך כלל מזון איכותי , אורגני ונמנעת מתרופות ותכשירי קוסמטיקה, מעידה חד פעמית לא תשפיע עליך ובודאי לא לעוברך. החרדה המלווה אותך מונעת ממך להינות מההריון הנפלא שלך וממנעמי החיים. חבל .. תעשי חיים ותהני מהם!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו