מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מ CMV וגם בעיה בבלוטת התריסנעמה07/04/2009
אני היום בשבוע 23.
מתחילת ההריון יש לי כל הזמן חרדות מ CMV.
אני לא מחוסנת ל CMV. ויש לי ילדים קטנים בבית. וכל הזמן אני בחששות שאני אדבק בנגיף זה. וכל היום אני שוטפת את הידיים.
אני הפסקתי לאכול אצל אנשים כי אני מפחדת שאולי הצלחות והכוסות והסכום בבית שלהם לא נקי מפסיק או שאולי משיהו השתעל או התעטש ליד האוכל. ואז אני אוכל אוכל שנגוע ב CMV.
וכמובן שאני כבר לא אוכלת בבתי קפה או מסעדות.
וזה אומר שבימי שישי בעלי לוקח את הילדים לאמא שלו לבד ואני נשארת בבית לבד וכמובן אוכלת רק את האוכל שאני הכנתי.
וגם יש לי חששות מבלוטת התריס . ה TSH אצלי מאוזן אך ה T4 אצלי נמצא כל הזמן בגבול התחתון של הנורמה. אני אומנם לוקחת אלטרוקסין אך ה T4 שנמצא בגבול התחתון של הנורמה מדאיג.
למרות שכבר שלושה רופאים אמרו לי שהמינון של האלטרוקסין נקבע רק לפי ה TSH ושאני לא צריכה להתסכל על ה T4 וזה לא מרגיע אותי. אני כל הזמן נכנסת לפורומים של רופאים ושואלת שאלות לגבי זה ויש לי מועקה ודאגות שאולי העובר לא מקבל מספיק T4. למרות שה T4 נמצא בנורמה.
אני כבר מחכה שההריון יסתיים כי אני ממש סובלת ולא נהנית בכל מההריון.
מחר זה ערב פסח ואני לא יודעת אם ללכת לחמותי לאכול אצלה ארוחת חג בגלל החחשות שאולי אדבק שם מהאוכל בCMV יהיו שם 18 אנשים ואני דואגת שיתעטשו על האוכל או ההכלים לא יהיו נקיים.
אני יכול להיות שאני גם אשאר לבד בבית ואניד לכולם שאני לא מרגישה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר גיל הלפרין07/04/2009לאיילת שלום
מתאורך עולה שאת חרדה ביותר וסובלת הן בתחושות שמתעוררות בך בעצמה גבוהה והן בכך שהחרדה מונעת ממך להשתתף בפעילויות משפחתיות ואחרות.
מומלץ לפנות לטיפול התנהגותי קוגנטיבי על מנת ללמוד דרכים בהם תוכלי לצמצם את החרדה ולחוות את פרק הזמן שנותר להריון באופן מלא יותר וחרד פחות.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)