עזרה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה...
    מורן 23
    23/04/2009

אני בת 23 ולוקחת במשך 6 שנים את הגלולות מיקרוגינון.ביום שבת ה4\4 קיבלתי מחזור וביום שלישי ה-7\4 התחלתי לקחת גלולות.לצערי פיספסתי אחת אני לא זוכרת מתי.

המשכתי לקחת את הגלולות ובתאריכים 17 וה-18 שכחתי שוב.(יומיים ברצף). ב15 לחודש התחילו לי כאבי בטן חזקים מאוד ושילשולים חזקים הבטן התנפחה בצורה מפחידה. המשכתי ליטול את הגלולות כרגיל אבל ביום שני ה20 לחודש התחיל לי דימום קטן והוא נמשך גם עכשיו רק שהוא התחזק מעט. יכול להיות שזה תופעה בגלל ששכחתי 2 גלולות ברצף??כי קרה ששכחתי כבר ולא דימם לי אף פעם. אין סיכוי להריון נכון??
    אני עדיין נוטלת את הגלולות הבעיה היא שאני עדיין מדממת ולא יכול להיות שזה המחזור נכון?? זה ממש מוזר לי מצד אחד הבטן נפוחה ויש התכווצויות וכאבים בבטן מצד שאני אני מדממת כמו מחזור אבל המחזור שלי אמור להופיע רק ב 5\1.
    שכחתי לציין,קיימתי יחסי מין עם בעלי לעתיד אבל אני יודעת בוודאות שביום שבת ה18 לחודש (כששכחתי את הגלולה השנייה ברצף) קיימתי יחסים לא מוגנים ואז ביום ראשון כבר התחיל לי הכתמים החומים בתחתון ולאחר מכן דימום שהלך והתחזק... עד עכשיו כמו שכבר ציינתי.
    ממה הדימום הזה נובע? האם יכול להיות שאני בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

• הריון

ד''ר גיל הלפרין
    23/04/2009

למורן שלום
    שהדאגה שאת מתארת קשורה כפי הנראה בתופעות של המחזור. יחד עם זאת הואיל ואת מודאגת מהאפשרןת שניכנסת להריון ניתן לבצע בדיקה ביתית פשוטה על מנת להפריך (או לאשש) את הענייןץ
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו