מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה...מורן 2323/04/2009
אני בת 23 ולוקחת במשך 6 שנים את הגלולות מיקרוגינון.ביום שבת ה4\4 קיבלתי מחזור וביום שלישי ה-7\4 התחלתי לקחת גלולות.לצערי פיספסתי אחת אני לא זוכרת מתי.
המשכתי לקחת את הגלולות ובתאריכים 17 וה-18 שכחתי שוב.(יומיים ברצף). ב15 לחודש התחילו לי כאבי בטן חזקים מאוד ושילשולים חזקים הבטן התנפחה בצורה מפחידה. המשכתי ליטול את הגלולות כרגיל אבל ביום שני ה20 לחודש התחיל לי דימום קטן והוא נמשך גם עכשיו רק שהוא התחזק מעט. יכול להיות שזה תופעה בגלל ששכחתי 2 גלולות ברצף??כי קרה ששכחתי כבר ולא דימם לי אף פעם. אין סיכוי להריון נכון??
אני עדיין נוטלת את הגלולות הבעיה היא שאני עדיין מדממת ולא יכול להיות שזה המחזור נכון?? זה ממש מוזר לי מצד אחד הבטן נפוחה ויש התכווצויות וכאבים בבטן מצד שאני אני מדממת כמו מחזור אבל המחזור שלי אמור להופיע רק ב 5\1.
שכחתי לציין,קיימתי יחסי מין עם בעלי לעתיד אבל אני יודעת בוודאות שביום שבת ה18 לחודש (כששכחתי את הגלולה השנייה ברצף) קיימתי יחסים לא מוגנים ואז ביום ראשון כבר התחיל לי הכתמים החומים בתחתון ולאחר מכן דימום שהלך והתחזק... עד עכשיו כמו שכבר ציינתי.
ממה הדימום הזה נובע? האם יכול להיות שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר גיל הלפרין23/04/2009למורן שלום
שהדאגה שאת מתארת קשורה כפי הנראה בתופעות של המחזור. יחד עם זאת הואיל ואת מודאגת מהאפשרןת שניכנסת להריון ניתן לבצע בדיקה ביתית פשוטה על מנת להפריך (או לאשש) את הענייןץ
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)