פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד
    יערה
    27/04/2009

שלום, אני בת 32 נשואה יחסית טרייה וחיי סובבים סביב הקריירה שלי, לא חשבתי על זה עד שבעלי אמר את המילים והתחיל להזכיר את הנושא אחת לכמה ימים וכעת אני חרדה. אני מפחדת לבצע את השינוי הכי מהותי שאני כנראה אעשה בחיי. אני חוששת שאאבד את הקריירה שלי לטובת הלא נודע. אני מבינה שזאת חוויה של פעם בחיים אבל מצד שני אני באמת מפחדת. ככל הנראה לא אמצע את מה שאני צריכה כאן בפורום אבל אני כן אשמח לדעת האם אני יכולה באיזשהו אופן לעבור את החוויה הזאת לא לבד? האם ייעוץ זה משהו שמגיע לי מהקופה או מהמדינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

• הריון קריירה ושינוי

ד''ר גיל הלפרין
    27/04/2009

ליערה שלום.
    אכן מדובר בשינוי מהותי שקשור במגוון גורמים ומשמעויות ומקרין על הרובד האישי, הזוגי התעסוקתי ועוד.
    התייעצות אידודואלית ו/או זוגית אכן מומלצת כמסגרת שתאפשר לך לחשוב על המרכיבים השונים ולעבד את החששות שמתעוררים בך.
    ניתן לקבל ייעוץ פסיכולוגי לעניין מסוג זה דרך הביטוח המשלים של קופות החולים (אם כי גם מסגרת זו כרוכה בתשלום) והואיל ולא מדובר בטיפול ממושך בהחלט שווה לעשות את המאמץ ולפנות להתיעצות.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חוויתי את זה

לירון
    03/05/2009

בהחלט מגיע לך ייעוץ ותמיכה אני גם מאוד ממליצה לך ובכלל לכל אחת שמרגישה את התחושה המפחידה הזאת לגשת לייעוץ פסיכולוגי. אם יש לך מושלם זה לא עולה הרבה (160).
    ככל הנראה גם בקופות האחרות (בביטוחים המשלימים קיימת הנחה אבל אני לא יודעת האם היא משמעותית או לא)
    המדינה כמובן, לא ממנת את זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו