חרדה בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בתחילת הריון
    מירי
    13/05/2009

שלום רב, אני בתחילת הריון ראשון, לאחר שרציתי כבר כמה חודשים..לפני יומיים איחור של בערך שבוע, הבטא היתה 191 iu/l. שקיבלתי את הבדיקה מהאחות היא אמרה שזה מעט נמוך ושזה כנראה הריון צעיר ולא מעיד כלום על התקינות.
    אתמול הייתי אצל רופא הנשים שעשה אולטרסאונד ואמר לפני האולטראסאונד שאדע מראש כדי לא להתאכזב שרוב הסיכויים שלא אראה שק הריון בשלב צעיר זה. בכל אופן באולטראסאונד ראה את הרחם ובתוכה ממש שקיק קטן נקודה שחורה ואמר שזהו שק הריון ואפילו הוא התרגש...
    עם זאת, ולמרותששמחתי מאוד, מאז שהאחות אמרה לי את זה אני בחרדות, ובחששות וממש מריגשה פחד על ההריון הזה, ומה יכול לקרות?ואם זה נמוך ואני קוראת שלא ניתן לראות כלל שק הריון בבטא כזו..אז מה זה?איך זה?מה זה אומר?

אני המאושרת באדם שאני נקלטתי החודש, באמת אין מאושרת ממני, אבל היום אני בחששות חרדות פחדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בתחילת הריון

הוספת תגובה

• הריון

ד``ר נועה ברק
    14/05/2009

שלום לך,
    לפי תאורך, אין מה לדאוג. ההריון צעיר. יקח עוד קצת זמן ואפשר יהיה לראות ערכים תקינים.
    החרדה שלך מובנת. זהו הריון ראשון, יש הרבה שאלות, יש מיסתורין לגבי התהליך שמתרחש בתוך גופך,
    אני ממליצה שתפעילי רשת תמיכה (חברות שילדו, קרובות משפחה) .תמיכה מאוד עוזרת. בנוסף את יכולה לעשות הרפיה אם את יודעת. אם לא ,את יכולה ללמוד להרפות ולהרגיע את עצמך. תוכלי לפנות לפסיכולוג או אפילו לנסות יוגה להריון (גם עוזר).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו