תרופות שינה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות שינה בהריון
    איילת
    18/05/2009

שלום,
    בעבר ( לאחר לידת ביתי השניה) סבלתי מהפרעות שינה, דבר שגרם לי לחרדה מסוימת סביב נושא השינה.לעיתים אני הולכת לישון עם תחושת פחד , שמא לא ארדם, ואיך אתפקד למחרת בלי שינה. בדרך כלל אני נרדמת מהר למרות החששות, ואפילו כמה פעמים בלילה ( ילדים מעירים אותי). אך מפעם לפעם אני חווה קשיי שינה ונעזרת בקלונקס כדי לישון .
    אני יודעת שקלונקס אינה בטוחה לשימוש בהריון. האם יש תרופה מקבילה שעוזרת להרגעה והרדמות לפני השינה , שידועה כבטוחה לשימוש?
    יש לציין שלאחרונה עברתי טיפול ביו-פידבק שעזר לי מאוד, והוריד באופן משמעותי את הצורך שלי להעזר בקלונקס, אך התחושה שבמקרה הגרוע ביותר אקח כדור עוזרת לי ונותנת לי מעין "רשת ביטחון".
    הייתי רוצה לדעת אם יש "רשת ביטחון " דומה בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות שינה בהריון

הוספת תגובה

• תרופות שינה

ד``ר נועה ברק
    18/05/2009

שלום לך,
    ככלל, לא רצוי להשתמש בתרופות שינה בהריון. כמו כן, את מספרת שאת מכירה טכניקות שלמדת בביופידבק.
    אם זה עדיין לא מספק, אולי תתיעצי עם הרופא שלך לגבי טיפולים ברפואה משלימה שיכולים להקל עליך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. עוד שאלה קטנה..

איילת
    18/05/2009

האם יש סכנה להריון או לעובר שעלולה לנבוע ממיעוט שינה? האם כשהגוף מספיק עייף הוא ירדם בכל מקרה, והשינה תהיה מספקת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

ד``ר נועה ברק
    20/05/2009

שלום,
    נשאלת השאלה מהו מיעוט שינה.
    אם את מצליחה לישון 5-6 שעות ביממה, אין שום סכנה.
    אם את ישנה הרבה פחות, כדאי להתייעץ עם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו