מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות שינה בהריוןאיילת18/05/2009
שלום,
בעבר ( לאחר לידת ביתי השניה) סבלתי מהפרעות שינה, דבר שגרם לי לחרדה מסוימת סביב נושא השינה.לעיתים אני הולכת לישון עם תחושת פחד , שמא לא ארדם, ואיך אתפקד למחרת בלי שינה. בדרך כלל אני נרדמת מהר למרות החששות, ואפילו כמה פעמים בלילה ( ילדים מעירים אותי). אך מפעם לפעם אני חווה קשיי שינה ונעזרת בקלונקס כדי לישון .
אני יודעת שקלונקס אינה בטוחה לשימוש בהריון. האם יש תרופה מקבילה שעוזרת להרגעה והרדמות לפני השינה , שידועה כבטוחה לשימוש?
יש לציין שלאחרונה עברתי טיפול ביו-פידבק שעזר לי מאוד, והוריד באופן משמעותי את הצורך שלי להעזר בקלונקס, אך התחושה שבמקרה הגרוע ביותר אקח כדור עוזרת לי ונותנת לי מעין "רשת ביטחון".
הייתי רוצה לדעת אם יש "רשת ביטחון " דומה בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות שינה
ד``ר נועה ברק18/05/2009שלום לך,
ככלל, לא רצוי להשתמש בתרופות שינה בהריון. כמו כן, את מספרת שאת מכירה טכניקות שלמדת בביופידבק.
אם זה עדיין לא מספק, אולי תתיעצי עם הרופא שלך לגבי טיפולים ברפואה משלימה שיכולים להקל עליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה קטנה..
איילת18/05/2009האם יש סכנה להריון או לעובר שעלולה לנבוע ממיעוט שינה? האם כשהגוף מספיק עייף הוא ירדם בכל מקרה, והשינה תהיה מספקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה
ד``ר נועה ברק20/05/2009שלום,
נשאלת השאלה מהו מיעוט שינה.
אם את מצליחה לישון 5-6 שעות ביממה, אין שום סכנה.
אם את ישנה הרבה פחות, כדאי להתייעץ עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)