מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותבעילום שם20/05/2009
שלום
בסקירת מערכות מוקדמת אמרו לי שאני צריכה להיבדק בהמשך שלא תהיה הרחבת מח עובר. עד אז הייתי מאוד מאושרת וללא חששות מההריון.
באותו רגע נלחצתי מאוד והחלה דאגה מטורפת לשלום העובר.
בסקירת מערכות מורחבת רופא בכיר בתחום אמר לי שאין שום הרחבה והכול נורמלי ותקין תודה לאל. הייתי רגועה לפרק זמן קצר.
מאחר ואני פחדנית וחרדתית מטבעי ( דבר שנכנס אליי בשנים האחרונות - פחד שיקרה משהו לילד שבבית,פחד מטיסות ועוד)- פחדים וחרדות שלא סבלתי בעבר .(אני ממש חיה כל היום בפחדים), לאחר הבדיקה הטובה חזרו אליי פחדים וחרדות לשלום העובר שלא עוזבים אותי ואני מרגישה שאני מכניסה שטויות לראש ומחשבות שליליות מיותרות
איני יודעת מה לעשות זה משגע אותי ואני ממש סובלת.
אודה לעצה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד``ר נועה ברק20/05/2009שלום,
את מתארת דאגנות מטרידה שיכולה להצביע על הפרעת חרדה כוללנית שאחד מביטוייה הוא דאגנות.
אני ממליצה שתפני לטיפול כדי ללמוד לשלוט בדפוסי המחשבה הדאגניים.
את יכולה גם לנסות להתווכח עם המחשבות הללו. זכרי, מדובר במחשבות בלבד ולא בעובדות. העובדות מצביעות על הריון תקין אז למה להתמקד בדברים השליליים. אני יודעת שקצת קשה לעשות את התהליך לבד. ישנם ספר ים שיכול ים קצת לעזור לך ולתת לך הדרכה לדוגמא:
"להרגיש טוב" של ד"ר דוד ברנס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)