תרופות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות בהריון
    שיר
    26/05/2009

שלום ד''ר ברק

אני בתחילתו של הריון שני ואני בחרדה שהתחילה הרבה לפני ההריון, הוצע לי לקבל טיפולתרופתי אך אני חוששת התייעצתי עם הגניקולוג שלי הוא אמר שאין מה לדאוג רצוי שלא אך רק אם המצב מחייב יש לטפל ולא קורה כלום.. (מניסיון שלו)
    אני בכל זאת חוששת שאלתי רופאים, פסיכאטרים, אינטרנט משרד הטריטולוגי וכו' ואמרו לי שאין סיכון לעובר.
    אני נמצאת במצב קשה שאני לא יודעת מה לעשות להשאר בחרדה הקיימת ולסבול יותר או לקחת טיפול ולסכן את העובר ואם חס ושלום יקרה משהו אני לא יסלח לעצמי.
    מה את ממליצה לי לעשות?

במקביל אני מתחילה טיפול אצל פסיכו' קלינית בכירה מאד בתחומה כדי למנוע את הטיפול התרופתי
    אני פוחדת שזה לא יעזור ואצטרך לקחת כדורים.
    תביני אני במצב שבקושי אני מתפקדת מההחלטה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות בהריון

הוספת תגובה

• תרופות בהריון

ד``ר נועה ברק
    26/05/2009

שלום שיר,
    טוב מאוד שאת מתחילה טיפול פסיכולוגי. אני מאמינה שהפסיכולוגית תוכל לעזור לך להתמודד עם החרדה וגם אם תרצי בעתיד להשתמש בתרופות, תוכלי להתייעץ עם הפסיכולוגית שתכיר אותך ואת מצבך יותר טוב.
    לכי לטיפול בתחושה של אתגר. החלטת להתמודד עם החרדה ותצליחי. חרדה אינה גורל. אפשר להתמודד.ולהיות מאושרים..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו