מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה לבעליאוריאן03/06/2009
שלום, אני בת 22 נשואה +1 שנולדה לי לפני מספר ימים
אני חרדה לבעלי כל הזמן, אני כל הזמן דואגת לו שהוא הולך לעבודה, כשהוא מגיע הבייתה אני מרגישה הכי הקלה שבעולם,
אני לא מסוגלת לראות דברים קשים שיש לדוגמא בחדשות ערוץ 2
כל פעם שישנם מקרים מזעזעים אני ישר מעבירה ערוץ, כשאנחנו נוסעים אני כל הזמן דואגת שנגיע בשלום, ומתפללת לכך, כל הזמן שבעלי יוצא מהבית אני דואגת לו כדומה
זה כמה שנים שאני חיה ככה.
אני מתפקדת כמו שצריך ביום יום, עובדת מבשלת נמצאת עם החברים שלנו, ומכייפת, אבל כל הזמן חרדה בליבי
החרדות האלו מלוות אותי כבר כמה שנים.
אני חושבת שהם החלו בגלל כל מיני סיפורים מזעזעים שאני ששמעתי ושומעת, וכל מיני סיפורים שמתרחשים, זה לא שהסיפורים הם דברים חדשים לי או מוזרים, ברור לי שינם המון מקרים מזעזעים,
(גם עברתי ילדות לא קלה במיוחד, אני מציינת זאת, כי חשוב לי להסביר שזה לא שגדלתי במעטפת ואז ראיתי מה קורה בעולם ונכנסתי לשוק, ממש לא!)
אני מאוד עצמאית מגיל צעיר, גדלתי בפנימיה מכיתה ב'
ברור לי שבגלל שגדלתי עם המון מעמסה על כתפיי בגיל שזה לא אמור להיות כך, המצב הזה נוצר
אבל אני מאוד רוצה לטפל בנושא.
הסיפורים מפחידים אותי כי אני כל הזמן דואגת שלי ולמשפחתי זה לא יקרה
אני באמת לא יודעת איך לטפל בבעיה הזאת. זה נורא מטריד את מחשבותיי
אשמח לייעוץ מה אוכל לעשות, כמובן שלא ארצה לטפל בזה תרופתית,
וכן אשמח לדעת אם ישנו משהו שאתם ממליצים חוץ מפסחכולוג, או טיפול תרופתי
תודה רבה
אוריאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק04/06/2009שלום אוריאן
את מתארת תופעות היכולות להיות חלק מהפרעת חרדה כוללנית שאחד ממאפייניה הוא דאגנות.
הטיפול בבעיה מסוג זה הוא פסיכולוגי. אפשר גם לשלב טיפול תרופתי.
פעילות אירובית , תזונה מתאימה ותרגילי הרפייה יכולים להקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)